Haberler

Bakan Nabi Avcı Ödül Törenine Katıldı

*avcı, törenin ardından "Dershaneler tartışması" ile ilgili basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtsız bıraktı.

*avcı, törenin ardından "Dershaneler tartışması" ile ilgili basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtsız bıraktı.

Haber: Mehmet AKTARAN-Kamera: Yaşar KAÇMAZ İSTANBUL DHA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından, "Enerji Verimliliği Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni yapıldı.

Fatih'teki Sultan Sarnıcı'nda saat 20.00'de düzenlenen ödül törenine Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Mert Mercan da katıldı. Akşam Yemeğinin ardından etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Nabi Avcı, 'Bir sloganımız var, 'Az laf çok iş' diyoruz. Sözü uzatmıyoruz. Bu da enerji verimliliğinin bir gereğidir." diyerek konuşmasını kısa kesti. Ardından dereceye giren bütün öğrencilere plaket ve ödüllerini tek tek verdi. Avcı, sahnede ödüllerini verdiği bazı öğrencileri sarılarak kutlarken, "Proje" kategorisinde birinci olan, model uçak ile de sahnede poz verdi.

Törenin ardından basın mensuplarının soruları üzerine Avcı, 'Çocuklarımızdaki yenilikçilik bilincini geliştirecek bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Bu bakımdan düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Sizin de, çalışan gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum" dedi.

Bakan Avcı, dershane tartışmaları ile ilgili sorulan soruyu yanıtlamazken, beraberindekilerle ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nabi Avcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title