Haberler

Bakan Müezzinoğlu, Uzunköprü'de İftar Yemeğine Katıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatının düzenlediği sokak iftarlarına katıldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatının düzenlediği sokak iftarlarına katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Allah'a şükürler olsun her akşam 5 bin Edirnelimizle yan yana omuz omuza sofralarımızı paylaşıyoruz. Benim sizden istirhamım sofraları paylaşmak kolaydır kolay olanı yapıyoruz bir şey daha yapalım bir birimize olan sevgimizi paylaşalım" dedi.

Ramazan ayında ve her zaman birbirimizi daha çok sevmeli komşuluk ilişkilerinin daha sık hale getirerek birlikte olmaktan güç oluşturan anlayışı benimsenmesi gerektiğinin altını çizen Müezzinoğlu, "Geçtiğimiz aylarda gezi parkı diye bir hadise yaşadık. Ülkemizi bölmek isteyen ve Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olanlar milletimiz ile ilgili bir oyun oynamak istediler. Bazı vatandaşlarımızı da bu oyuna alet etmek istediler. Liseli gençlerimizi, ev hanımlarımızı tencere tava diyerek sokağa döktüler. Bu anlamda gerek içeriden gerek dışarıdan Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olanlara yardımcı oldular" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Uzunköprü Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title