Haberler

Bakan Müezzinoğlu'ndan Kanser Hastasına Yardım Sözü

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nin Kavaklı beldesinde, yardım talebinde bulunan kanser hastası olan Sevdiye Kutlar’a tedavi konusunda gereğinin yapılacağı sözünü verdi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli'nin Kavaklı beldesinde, yardım talebinde bulunan kanser hastası olan Sevdiye Kutlar'a tedavi konusunda gereğinin yapılacağı sözünü verdi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli'nin Kavaklı beldesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında yanına Bakan Müezzinoğlu'nun yanına gelen Sevdiye Kurtlar, kanser hastası olduğunu belirterek yardım talebinde bulundu. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gerekenlerin yapılacağı sözünü vererek, danışmanlarına talimat verdi.

Bakan Müezzinoğlu, daha sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara hitap eden Bakan Müezzinoğlu, 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin belediye başkanlığı ve milletvekilli seçimlerinden daha önemli olduğunu söyledi. 10 Ağustos'ta 50 milyon seçmenin sandığa gideceğini ve vatandaşların vicdanının sesini dinleyerek, aklını ve ülkenin geleceğini düşünerek oy kullanacağının altını çizen Müezzinoğlu, "11 Ağustos sabahı Türkiye farklı bir güne uyanarak yoluna devam edecek. Gelecek nesillerimiz adına 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemli. Hiç kimseyi dışlamadan ve itelemeden birlik ve beraberlik içerisinde gelişmiş bir Türkiye inşa edelim" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Kırklareli Türkiye Kavaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title