Haberler

Bakan Müezzinoğlu, "Bağkur'lu Esnafımızın Sağlık Hizmeti Alabilecekleri Yeni Bir Düzenlemeyi...

Bakan Müezzinoğlu, "Bağkur'lu esnafımızın sağlık hizmeti alabilecekleri yeni bir düzenlemeyi parlamentomuzdan en kısa zamanda geçirebilmeyi arzu ediyoruz" "1 milyon 300 bin esnafımızın devlete 13 milyar liralık borcunun yeniden yapılandırılmasıyla ilgili yasal düzenleme Türkiye Büyük...

Bakan Müezzinoğlu, "Bağkur'lu esnafımızın sağlık hizmeti alabilecekleri yeni bir düzenlemeyi parlamentomuzdan en kısa zamanda geçirebilmeyi arzu ediyoruz"

"1 milyon 300 bin esnafımızın devlete 13 milyar liralık borcunun yeniden yapılandırılmasıyla ilgili yasal düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçti"

"Bağkur esnafımızın sağlık hizmeti almakla ilgili oluşan sorunlarını oluşturan yasal düzenlemeyi önümüzdeki hafta parlamentoya getireceğiz"

BURSA - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bağkur'lu esnafımızın sağlık hizmeti alabilecekleri yeni bir düzenlemeyi inşallah parlamentomuzdan en kısa zamanda geçirebilmeyi arzu ediyoruz" dedi.

ADAPTEKS Projesi kapsamında Bursa'da 20 esnafla bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, esnaflara müjde üstüne müjde verdi.

Esnafla iftarda buluşmasında konuşan Bakan Müzezinoğlu, "Bugün genç işsizlerimiz var özü itibariyle baktığımızda bu gençlerin büyük çoğunluğu üniversite mezunu her yaşta 1 milyon 250 bin genci ve güçlü bir potansiyeli olan bir ülkenin mensuplarıyız. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı ekonomik istikrar büyümeyi ve gelişmeyi orta ve uzun vadeli projeleri yapabilmeyi önümüze getiriyor. Önümüzdeki dönemde orta ve uzun vadeli projelerimizle özellikle gençlerimizin yeni yeni meslek alanlarında girişimci olabilmeleri onları küçük esnaf ve yarının büyük esnaf sanatkarları olabilmeleri adına onlarla bir arada olacak onların yanında olup destekleyeceğiz" dedi.

"Esnafımız yapılandırma konusunda duyarlı olsun"

Esnaf ve sanatkarlarımızın 15 Temmuz sonrası olumsuz koşullar dolayı kamuya ister vergi isterse SSK prim borçları içinde olan 1 milyon 300 bin esnafımızın devlete 13 milyar liralık borcunun yeniden yapılandırılmasıyla ilgili yasal düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçtiğini ifade eden Müezzinoğlu, "Artık müracaat dönemine girdik. Türkiye Büyük Millet Meclisi ve parlamentomuza teşekkür ediyorum. Esnafımızı onların devlete olan borç yükünden kurtaracak bu yapılandırmaya duyarlı olmalarını istiyorum. Bu yapılandırmayla bir taraftan borçlarını öderken diğer taraftan da geleceğe olan umutlarını ve güvenlerini arttırarak devam edecekler esnaf ve sanatkarımızı bu zor dönemlerde veya bazı mesleklerin giderek kayboluyor olmasından farklı nedenlerden zora ve sıkıntıya düşmüş Bağkur esnafımızın sağlık hizmeti almakla ilgili oluşan sorunlarını oluşturan yasal düzenlemeyi önümüzdeki hafta parlamentoya getireceğiz. Borçları sebebiyle sağlık hizmeti alamayan yıl başından itibaren böyle bir sıkıntı başladı. Bağkur'lu esnafımızın sağlık hizmeti alabilecekleri yeni bir düzenlemeyi inşallah parlamentomuzdan en kısa zamanda geçirebilmeyi arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title