Haberler

Bakan Kurum'dan 'İmar Barışı' Açıklaması: Hafta Sonu Kamu Bankaları Açık Olacak (3)

SÜRMENE'DE ASKERİ LOJİSTİK ÜS İÇİN İMZALAR ATILDIÇevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

SÜRMENE'DE ASKERİ LOJİSTİK ÜS İÇİN İMZALAR ATILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Bakan Kurum, 'İmar Barışı' uygulamasında başvuru tarihinin 31 Aralık'ta sona ereceğini, bu nedenle kamu bankalarının hafta sonu açık olacağını hatırlattı.

Kentte yapımı süren proje ve yatırımlarla ilgili de bilgiler veren Bakan Kurum, Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın 9'uncu tam donanımlı deniz üssünü Trabzon'un Sürmene ilçesinde kurma kararına ilişkin gerekli imzaların atıldığını belirtti. Bakan Kurum, "Sürmene ilçesinde 60 bin metrekare alanı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın lojistik üs yapması için tahsisini bugün imzaladık. ve inşallah bu projeyi de yaptığımızda Sürmene'de istihdam anlamında, hem de ekonomik değer anlamında önemli bir proje olacak" dedi.

'AYDER'DE DÖNÜŞÜM BAŞLAYACAK'

Bölge turizm merkezleri Ayder ve Uzungöl'e ilişkin de açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, şunları söyledi:

"Biz buradan Rize'ye geçeceğiz, orada Ayder'in dönüşümüne ilişkin kararlar alacağız ve Ayder'de dönüşümü 2019 yılında başlatacağız. Uzungöl de Ayder gibi bizim önemli bir değerimiz. Oraya ilişkin de ön çalışmaları yapıyoruz. İnşallah yeni dönemde Uzungöl'de de, biz Uzungöl'ün doğal güzelliklerin ön planda olduğu, insanların oraya giderken trafikte eziyet çekmedikleri bir projeyi belediyelerimizde birlikte gerçekleştiriyor olacağız. Bu projenin içinde her zaman vatandaşımız olacak. Vatandaşımız rızası da olacak, belediye de destek verecek, Bakanlık olarak biz de her türlü desteği vereceğiz. Bizim Ayder ve Uzungöl gibi değerlerimiz ile ön plana çıkaracak projeler olacak ve bölgede istihdamı, turizmi artıracak projeler olacak."

Fatih TURAN- Selçuk BAŞAR/TRABZON,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sürmene Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title