Haberler

Bakan Koç'tan Başkan Akova'ya Teşekkür Belgesi

Balıkesir'in Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç Tarafından İlçe Halk Kütüphanesi'ne Verdiği Destek Dolayısıyla Teşekkür Belgesi ile Ödüllendirdi.

Balıkesir'in Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından İlçe Halk Kütüphanesi'ne verdiği destek dolayısıyla teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Bugün İlçe Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen satranç turnuvası ödül töreninde Kültür ve Turizm Bakanı'nın göndermiş olduğu teşekkür belgesi, Burhaniye Kaymakamı Bekir Şahin Tütüncü tarafından Başkan Akova'ya verildi. Tütüncü, "Belediye başkanımızı öncelikle İlçe Halk Kütüphanesi'ne yaptığı katkılarından dolayı kutluyorum ve ayrıca bugüne kadar ilçemizde yapmış olduğu tüm belediyecilik hizmetlerinden dolayı ve satranç turnuvasına vermiş olduğu desteklerden dolayı da minnet ve şükranlarımı belirtiyorum" dedi. Başkan Akova ise, "İlçemizde yapmış olduğumuz hizmetler hızla devam edecek. Önümüzdeki 2 yılda da aynı şevk ve heyecan içerisinde ekip olarak çalışacağız, çok yakında eski askerlik şubesi binasını da bir gençlik merkezi haline çevireceğiz" dedi.

Teşekkür belgesinde Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un, "Kütüphanelerimiz için attığımız her adım, bizi aydınlık yarınlara götürecektir. Kütüphanelerimizi geliştirmek için çıktığımız yolda bizimle birlikte yürüdüğünüz için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdiği kaydedildi.

(AT-BT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title