Haberler

Bakan Koç Osmaniye'de

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde Karacaoğlan Kültür Sarayı'nın Açılışını Yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Karacaoğlan Kültür Sarayı'nın açılışını yaptı.

Çeşitli açılışlar ve temaslarda bulunmak için Osmaniye'ye gelen Bakan Koç, Düziçi ilçesinde, yapımına 1995 yılında başlanan Karacaoğlan Kültür Sarayı'nın açılışını gerçekleştirdi. Koç, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Aslında bu açılış, Türk'ün kültürüne aykırıdır. Türk kültüründe yapılanlarla övünmek yoktur. Ama yaptığını da anlatmazsan başkaları sahip çıkıyor veya yapılanları inkar ediyorlar. Bu binanın yapılmasında sadece burada çalışanların emeği, katkısı yok, hepimizin var. Bizler devletimiz tarafından bu işin bir an önce tamamlanması, halkımızın hizmetine sunulması için görevlendirilen hamallarız. İyi bir hamalız ve bu hamallıktan da gurur duyuyoruz. Bu bina CHP'ye, MHP'ye, ANAP'a, DYP'ye ve AK Parti'ye oy vermiş tüm insanlarımızdan elde edilen gelirlerden yapılmıştır. Herkesin ürünü olan bir kültür sarayıdır" dedi.

"Binayı yapmak yetmiyor" diyen Koç, "4 milyon lira harcanıp bina bitirildi. Siz değerli halkımızın hizmetine sunuldu. Ancak bundan sonra valimizin, kültür müdürümüzün, kaymakamımızın ve belediye başkanımızın burada her hafta bir sosyal ve kültürel etkinliğe katkıda bulunmaları gerekir. Bulunmazlarsa vebal bu söylediğim kurumlardadır. Vatandaş olarak sizler de haklarınızı arayın. Bakın ne güzel bir bina inşa edildi. İçinde aynı anda iki ayrı toplantının yapılabileceği mükemmel salon var. Bunu iyi kullanın ve kıymetini bilin. Malınıza sahip çıkın" şeklinde konuştu.

Karacaoğlan Kültür Sarayı'nın açılışına; AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Mehmet Sarı, D.Mehmet Kastal ve Şükrü Ünal ile Vali Zübeyir Kemelek, Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Düziçi Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Düziçi Belediye Başkanı Abdülmüttalip Öner, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

(SG-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title