Haberler

Bakan Koç Hafta Sonunu Aydın'da Geçirecek

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Hafta Sonunu, Çeşitli Ziyaret ve Parti İçi Toplantılara Katılmak Üzere Geleceği Memleketi Aydın'da Geçirecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, hafta sonunu, çeşitli ziyaret ve parti içi toplantılara katılmak üzere geleceği memleketi Aydın'da geçirecek.

06-07 Ocak tarihleri arasında Aydın'da bulunacak olan Bakan Atilla Koç, Aydın programına 06 Ocak Cumartesi günü saat 15.30'da İsabeyli Belediyesi'ni ziyaret ederek başlayacak. Daha sonra Nazilli'de AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile toplantı düzenleyecek olan Bakan Koç, geceyi Kuşadası'nda geçirecek. Bakan, 07 Ocak Pazar günü ise akşama kadar sırasıyla AK Parti Merkez İlçe Yönetimi, İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Partili Belediye Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile AY-Mendo Tesisleri'nde ayrı ayrı toplantılar düzenleyecek. Akşam saat 18.00'e kadar devam edecek toplantılar sonrasında Bakan Koç, İzmir'den havayolu ile Ankara'ya dönecek.

(İK-YK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title