Haberler

Bakan Koç Denizli'de

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Bir Dizi İncelemeler ve Toplantılara Katılmak Üzere Denizli'ye Geldi. Koç, 22 Temmuz'da Yapılacak Olan Seçimlerin Turizmi Etkilemeyeceğini Söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, bir dizi incelemeler ve toplantılara katılmak üzere Denizli'ye geldi. Koç, 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerin turizmi etkilemeyeceğini söyledi.

Öğle saatlerinde Denizli'ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, ilk olarak Babadağ ilçesine gitti. Bakan Koç'a Vali Hasan Canpolat, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksektepe ile daire amirleri eşlik etti. Babadağ Belediyesi'ni ziyaret eden ve burada gazetecilere açıklama yapan Bakan Koç, seçimin turizmi etkilemeyeceğini söyleyerek, "Turizmin bir tek istemediği şey vardır o da huzursuzluk. Seçim huzurdur. Vatandaşa gidiyorsunuz bundan

daha güzel bayram olur mu? Turist de korkmaz biz de korkmayız. Seçimden, halktan ve Cumhuriyet'ten korkan korkar" dedi.

Seçimlerin 22 Temmuz'da olmasına Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) karar verdiğini söyleyen Bakan Koç, "Kanun derhal seçim yapılır diyor. Hem seçmeyeceksin hem seçtirmeyeceksin hem de niye yazın yapılıyor diyeceksin. Biz 24 Haziran dedik. Meclis seçsin dedik, muhalefet hayır dedi. Halk seçsin dedik hayır dendi. Peki kim seçecek?" diye konuştu.

Seçimin sosyolojik, sandığın ise matematik olduğunu söyleyen Bakan Koç, "Seçim sosyolojidir, sandık ise matematiktir. Bana sosyolojiyi sorun, anlatırım. Ama matematiği sormayın çünkü matematiği, vatandaşın oylarından sonra 22 Temmuz'da görürsünüz" şeklinde konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, belediye binasından ayrıldıktan sonra Halk Eğitim Merkezi'ne geçti. Burada el sanatları merkezini ziyaret eden Bakan Koç, dibekle kahve yapan vatandaşın yanına oturdu. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin "Seçimin dibeği vuruldu" sözüne karşılık olarak "İnşallah bazıları dibe vuracak" sözü ile karşılık veren Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, bu yılın esprisini de söyledi. Bakan Koç, "Fala inanma falsız kalma. Son günlerin esprisi ise anketlere inanma anketsiz kalma"

dedi.

Babadağ ilçesinde bir kermesi de ziyaret eden Bakan Koç, burada alışveriş yaptı. Bakan Koç daha sonra Hisar Köy'e geçerek tarihi bölgelerde incelemelerde bulundu. Koç ve beraberindeki heyet, ardından Sarayköy ilçesine geçti. Turizm açısından bu yılın verimli geçeceğini söyleyen Koç, "Deniz turizmini ihmal etmeden, sağlık turizmini, kış turizmini ayağa kaldırmamız gerekiyor. Biz 2023 yılında Türkiye'ye 55 milyon turist bekliyoruz. Bunu yapabilecek hem kültürel hem de tabiat varlıklarımız var. Seçimin yaz

ayına rastlaması nedeniyle gereken çalışmaları yaptık. Ödeme yapıp, yer ayırtan turist sayısı Mayıs ayı başında 350 bini geçti" dedi.

(SK-OM-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title