Haberler

Bakan Kılıç ve Demirören'den Milli Maç Yorumu

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ve TFF Başkanı Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti'ne 2-0 yenildiği maçı yorumladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve TFF Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın Çek Cumhuriyeti'ne 2-0 yenildiği maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Maç sonrası protokol girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Manisa'da tarihi bir gün yaşandı. Daha ziyade bu tarafı önemli. İnşallah milli takım da oturur kısa zamanda. Milli maçlar değişik zamanlarda Türkiye'nin değişik şehirlerinde oynanabilir. Anadolu'dan da talep var. Herkes gördü saha tıklım tıklımdı. Seyircide büyük mutluluk sevinç var" dedi.

Abdullah Avcı'nın teknik direktörlüğü ile ilgili soruyu yanıtlayan Kılıç, "Milli takımın hocası üzerinde yorum yapıldığı andan itibaren milli takımda hiç bir şey düzene girmez. Milli takım hocası üzerinde yorum yapmak bizim işimiz değil. Hocayı en iyi 11'i kurması, en iyi kadroyu kurması için bırakmak lazım. Şans ve fırsat vermeye devam etmek lazım. Nihayetinde alt yapılarda yaşanan sorunlar var. Kısıtlı kaynaklar var maalesef. Zaman içerisinde temenni ediyorum ki imkan ve kaynaklar zenginleşecektir. Türkiye'ye gelen yabancı transferleri milli takımda oynatma şansına sahip değilsiniz. Alt yapıdan gelen Türk çocukları bu takımda oynatmaya ihtiyacınız var. Elbette hocanın da bu anlamda zorlukları vardır. Zaman içerisinde bu zorluklar aşılacak. Maçın başındaki en ideal ilk 11 mutlaka bulunacaktır" diye konuştu.

Milli maçta mağlubiyetin her zaman üzeceğini dile getiren TFF Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ise "Sonuçta bir hazırlık maçı oynadık. Önemli olan böyle hazırlık maçlarında önümüzdeki maçların kadrosunu bulmak. Tahmin ediyorum hocamızda eksikleri görmüştür. İkinci yarıda oynanan futbol mağlup olunmasaydı, tatmin edici olabilirdi" dedi.

Gazetecilerin şike konusundaki sorusunu da yanıtlayan Demirören, "FIFA ve İnterpol'ün ortak yaptığı bir çalışmadır. Bizi ilgilendiren kısmıyla ilgili mutlaka bize bir bilgilendirme yapılacaktır" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Çek Cumhuriyeti Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title