Haberler

Bakan Kılıç'tan Nevin Yanıt'a Tebrik

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ülkemize altın madalya kazandıran Nevin Yanıt'ı kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 32. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda 60 metre engellide şampiyon olan milli atlet Nevin Yanıt'ı tebrik ederek, "Nevin'nin başarıları ardı sıra gelecek" dedi.

Adana'daki programının ardından Yüzevler Lokantası'na geçen Bakan Kılıç'a kente inşa edilecek yeni stat projesi nedeniyle Adana Demir spor grup lideri Soner Tam ve Adana spor grup lideri Refik Gül, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Suat Kılıç'ın isimlerinin üzerinde yazılı olduğu forma hediye etti. Kılıç, ilk bakanlar kurulu toplantısında formaları Başbakan Erdoğan'a ileteceğini kaydetti.

Basın mensuplarının Nevin Yanıt'ı sorması üzerine Kılıç, Nevin'den zaten altın madalya beklentilerinin olduğunu kaydetti. Henüz Nevin'i telefonla tebrik etme imkanı bulamadığını ifade eden Bakan Kılıç, "Nevin'i tebrik ediyoruz. Kontroller devam ediyor. Nevin'nin başarıları ardı sıra gelecek. Nevin Londra'da madalyalı kıl payı kaçıran bir sporcumuz. İnanıyorum ki bize Akdeniz oyunlarında da madalya kazandıracak" diye konuştu.

Nevin Yanıt'ın spor kariyerinde hala çok uzun yıllar olduğunu aktaran Kılıç, "Ayrıca bölge açısından bakıldığında gerek memleketi Mersin'de gerekse komşu ile Adana'da gençlerimizin, özellikle genç kızlarımızın tüm spor dallarında. Ama özelde de atletizme yönelik yakın ilgilerine kaynaklık edebilecek iyi bir sporcu. Sporculuk hayatının inceliklerini ön planda tutan bir isim. Kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Salon Atletizm Şampiyonası'nda daha final koşacak başka sporcuların olduğunu vurgulayan Bakan Kılıç "İnşallah çok sayıda madalya beklentimiz var, karşılığını alırız" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Nevin Yanıt Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title