Haberler

Bakan Kılıç, Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinliklerine Katılacak

Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliklerinin 101. yıldönümü programına katılmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yarın Kars’a gelecek.

Sarıkamış Şehitlerini Anma etkinliklerinin 101. yıldönümü programına katılmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yarın Kars'a gelecek.

Bakan Akif Çağatay Kılıç'ı Harakani Havaalanı'nda Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, daire ve kurum amirleri ile partililer karşılayacak.

Bakan Kılıç, sırasıyla Kars Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı ziyaret edecek. Kılıç, öğle yemeğini Kars'ta yedikten sonra Kardan Heykeller Sergisi'nin açılışı için Sarıkamış'a hareket edecek. Kılıç Kafkas Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu Spor Salonu'nda düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini Anma programına katılacak.

Geceyi Kars'ta geçirecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, 3 Ocak 2016 Pazar günü düzenlenecek olan Sarıkamış Şehitleri anma yürüyüşüne katılması bekleniyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Sarıkamış AK Parti Kars Politika Güncel Haberler

title