Haberler

Bakan Kılıç: "Milleti Kabul Etmezsen, Millet de Seni Kabul Etmez"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Milli iradeye, sandıktan çıkan sonuca ne diyor, 'Kabul etmiyorum'. Sen milli iradeyi kabul etmezsen, milleti kabul etmezsen, millet de seni kabul etmez." dedi.

Kılıç, halk oylamasının ardından partisinin Vezirköprü, Ladik ve Atakum ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Halk oylamasında sandıktan "evet" sonucu çıktığını hatırlatan vurgulayan Kılıç, "Dolayısıyla orada şu çıktı, burada bu çıktı, onları biz kendi aramızda inceleriz ve sebebine bakarız. Biz her seçimden sonra yapıyoruz. Bugüne mahsus bir şey değil. Atakum'da 'hayır' çıktığı için muhalefetten olup da sevinenler varmış. Boşu boşuna sevinmesinler, biz ilk baştan itibaren ne dedik? Sonuç ne olursa olsun, sandıktan ne çıkarsa çıksın 'Başımızın üstüne' dedik. Biz tüm vatandaşlarımızın sorumluluğunu üstlenmiş durumdayız. Ona göre hizmetimizi yapıyoruz dedik. Ama hiçbir zaman da bu sözlerimizden caymadık. Anamuhalefet partisinin genel başkanı ne diyor? Yedi kere kaybetti, 8 oldu, böyle giderse 9'u görecek. Gider mi, gitmez mi? Onu göreceğiz. Bir de ne diyor, 'Biz bu sonucu kabul etmiyoruz'. Mantaliteye bak, milli iradeye sandıktan çıkan sonuca, ne diyor, 'kabul etmiyorum.' Sen milli iradeyi kabul etmezsen, milleti kabul etmezsen, millette seni kabul etmez." değerlendirmesinde bulundu.

Hizmetlere ve çalışmalara aynı şekilde devam edeceklerini ifade eden Bakan Kılıç, "Ben inanıyorum ki, 2019'da yapılacak ilk seçimde biz Atakum'da yine galip geleceğiz, yine birinci parti geleceğiz inşallah. Kimler neden farklı noktada oy kullanmış bunları bulup çözeceğiz. Biz adil olanlardanız, milletin bize ne söylediğini bilenlerdeniz. Biz millete kafa tutanlardan olmadık. Milleti denize dökmeye çalışanlardan da olmadık. Adam ne diyor, 'evetçileri denize dökeceğim.' Hadi gel bakım. Hadi Atakum sahilinden Samsun'a çıkmaya çalış bakim, ne oluyor." ifadesini kullandı.

Milleti sokağa çağıranlar olduğuna dikkat çeken Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Sokağa çağıranlar birleşme noktasında Samsun'da Atakum'u gösteriyor. Kusura bakmayın, memlekette huzursuzluğa hiç kimse izin vermez. Herkes evinde, seçimden sonuç çıkmıştır. YSK karanını açıklamıştır. İtirazlardan red çıkmıştır. Öyle seçimde, sandıkta istediğim gibi olmadı, böyle oldu, diye hiç bir şey yok. Kamu düzenini hiç kimse bozmaya kalkmasın. Bunu Atakum'dan söylüyorum. Biz birlik içinde hep beraber geleceğe koşacağız."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Akif Çağatay Kılıç Samsun Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title