Haberler

    Bakan Kılıç, Cüneyt Çakır'a Başarılar Diledi

    Güncelleme:

    Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bugün Hollanda ile Arjantin arasında oynanacak yarı final maçını yönetecek Cüneyt Çakır'a başarılar diledi.


    Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kılıç, 40 yıl sonra Doğan Babacan'ın ardından Dünya Kupası'nda görevlendirilen ikinci Türk hakem unvanını alan ve bugünkü Hollanda- Arjantin yarı finaline atanan Çakır'ı telefonla arayarak başarı dileklerini iletti.

    Bakan Kılıç, telefon konuşmasında, yarı final karşılaşmasının heyecanını şimdiden yaşadığını belirterek, "Yöneteceğiniz yarı final maçı sadece bir futbol müsabakası olmasının çok ötesinde anlamlar taşıyor. FIFA tarafından dünyanın en önemli futbol organizasyonunda yarı final mücadelesinde ülkemizden bir ismin görevlendirilmesi sadece spor camiamız için değil 77 milyon vatandaşımız için büyük bir mutluluk ve onur kaynağıdır" diye konuştu.

    Çakır ve yardımcıları Bahattin Duran ile Tarık Ongun'u tebrik eden Kılıç, "Sizin gibi spor insanlarının bu ülkenin sportif mirasına katkılar sağlamasının yanı sıra genç kardeşlerimiz ve çocuklarımız için de çok önemli bir rol model olduğunuzu bilmenizi isterim. Bugün oynanacak dev mücadelede hepimizin duaları sizinle. Her düdüğünüz doğru, şansınız bol, başarılarınız daim olsun" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Akif Çağatay Kılıç Cüneyt Çakır Arjantin Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title