Haberler

Bakan Kılıç Bilecik'te İftara Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bilecik'teki ziyaretlerini tamamladıktan sonra vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

İftar öncesinde Bilecik Gençlik Merkezini ve Kredili Yurtlar Kurumu (KYK) Ertuğrul Gazi Erkek Yurdunu ziyaret eden Kılıç, burada gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Kılıç, gençlik merkezinde iş ve müzik atölyelerindeki öğrencilerin çalışmalarını izleyerek kendilerine başarılar diledi. Gençlik merkezi öğrencileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Bakan Kılıç'a Osmanlı armasının bulunduğu tablo hediye etti.

Öte yandan Bilecik Belediyesinin Hürriyet Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerinde düzenlediği iftar programına katılan Kılıç, burada vatandaşlarla beraber orucunu açtı.

Kılıç, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, AK Parti olarak ilk günkü aşkla yola devam ettiklerini dile getirerek, "Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu hedeflere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile beraber koşacağız. Yapacağımız hizmetler çerçevesinde Bilecik ilimiz de nasibini alacaktır." dedi.

İftar programına Bilecik Valisi Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonunda Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Akif Çağatay Kılıç'a Türk ve Kayı bayrakları ile kılıç hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Yurtlar Kurumu Ertuğrul Gazi Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title