Haberler

Bakan Kılıç: Başbakanımızın Gözü Kulağı Eskişehir'de (2)

Bakan KILIÇ.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Eskişehir'den sonra akşam saatlerinde gittiği Bilecik'te spor salonunun temelini atıp, su ve eğlence dünyası adlı tesisin açılışını yaptı.

Bakan KILIÇ: BAŞBAKANIMIZIN GÖZÜ KULAĞI ESKİŞEHİR'DE (2)

BAKAN KILIÇ BİLECİK'TE

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Eskişehir'den sonra akşam saatlerinde gittiği Bilecik'te spor salonunun temelini atıp, su ve eğlence dünyası adlı tesisin açılışını yaptı. Bakan Suat Kılıç, Bilecik Belediyesi tarafından yapılan Su Eğlence Dünyası'nın açılışı ve bakanlığının tarafından yaptıracağı Bilecik Spor Salonu'nun temelinin atılması nedeniyle düzenlenen törenlere katıldı.

Bilecik'in birçok tesisin yanı sıra kapalı spor salonuna ihtiyacı olduğunu ifade eden Suat Kılıç "Bu sene yüzme havuzunu yapalım 2 sene sonra da kapalı spor salonunu yaparız demeyin. Bu yıl projelerimiz arasında Bilecik'e bir spor salonu koyduk. Projenin yaklaşık maliyeti 9.3 milyon lira. İhalede iyi bir kırım olmuş paramız yetmeyecekti yoksa. İhalesini biz 1.5 ay önce yaptık ve bu spor salonunun müteahhit firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. Bu demektir ki en yakın zamanda inşaat başlıyor. Ankara'da merkezi temel atma programında bu tesisin temelini attık. Buradan ayrıldığımızda bu eserlerin önünden sizlerle birlikte geçeceğiz. Sevgili Bilecikliler mümkün mertebe bu eserlere sahip çıkmanın gayretinde olun" diye konuştu.

Bakan Kılıç, aralarında Bilecik'in de bulunduğu 18 ilde kapalı yüzme havuzu olmadığını dile getirerek, söz konusu illeri bu yıl kapalı yüzme havuzu inşa etme programına aldıklarını söyledi. Bilecik'teki kapalı yüzme havuzu için yaklaşık 7,5 milyon lira harcanacağı bilgisini de veren Kılıç, "Bölge ayrımı yapmaksızın 81 ilimizin gençlerini kapalı yüzme havuzuna kavuşturmayı kendimize görev bildik" dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelasını kesen Bakan Suat Kılıç, su eğlence dünyasını gezerek sporcularla sohbet etti. Yapımına başlanacak olan 2000 kişilik Kapalı Spor Salonu'nun inşaat alanın da inceleme yapan Kılıç, üzerinde 'Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın kuruluşunun 1'nci yılı kutlu olsun' yazılı yaş pastayı kesti. - Bilecik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title