Haberler

Bakan Kılıç: Atatürk Barajı'nda Su Sporları Yapılacak (2)

KADEM'İN AÇILIŞINA KATILDIGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile birlikte Şanlıurfa'da bir otelde düzenlenen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Şubesi'nin açılışına katıldı.

KADEM'İN AÇILIŞINA KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile birlikte Şanlıurfa'da bir otelde düzenlenen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Şubesi'nin açılışına katıldı.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada, Peygamberler diyarı ve medeniyetler şehri Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. KADEM olarak 20'nci temsilciliği Şanlıurfa'da açtıklarını belirten Sümeyye Erdoğan Bayraktar, şunları söyledi.

"Ülkemizin gelişmesinde katkıda bulunan diğer kuruluşlar gibi biz de bir yanda kadını güçlendirirken, bir yandan da demokrasiyi övüyoruz. Sivil toplum gücüne ben yürekten inanıyorum. Bürokraside, siyasette yapılamayan şeyleri sivil toplumda yapıyorsunuz. İnsanlar özgür iradeleriyle kendileriyle benzer amaçlara sahip insanlarla bir araya gelip bir güç oluşturuyorlar. Gerektiğinde siyasetti yönlendiriyorlar. İçinde yaşadığımız siyaset mekanizmasının başarılı olması için sivil toplumun taleplerine her zaman duyarlı olup reflekslerini gözetlemek durumundadır. İşte bu kritik alanda sivil toplum alanında kadının etkin olduğu bilinen bir gerçektir. Ülkemizde 1980'lerden buyana kadınlar taleplerini sivil toplum kuruluşları içinde dillendirdiler. Bugün elde ettiğimiz demokrasi ise bu mücadelenin bir eseridir. Başörtüsü başta olmak üzere birçok sorunun çözümü siyasi iradenin yanı sıra işte bu kadının sivil toplum çatısı altında direnişi ve sabırlı mücadelesinin sayesinde gerçekleşmiştir."

BAKAN KILIÇ: ZALİMLER BU DÜNYADA HESAP VERECEK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise, spor camiasında kadınların önemli görev üstlendikleri kaydederek, "Bu ülkeyi karanlığa sürüklemek isteyen hain teröristler, gençlerin ve kadınların sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına verdikleri yoğun katılımdan sonra sokakları karanlığa gömülmek isteyen 16 Temmuz sabahı Türkiye aydınlığa merhaba dedi. Tüm Türkiye dünyaya o geceyi demokrasi ve hak hukuk dersi vermişti" dedi.

FETÖ terör örgütünün bazı mensuplarının yurt dışına kaçtığını hatırlatan Kılıç, "Ama şunu unutmayın. Zalim hiçbir zaman hesabını vermeden, bu dünyadan göç edemez. Bu zalimler bu hesabı dünyada da verecek, ahrette de verecektir. Biz bunların peşindeyiz. Bu ülkeye ihanet ettiler, hiç gözlerinin yaşına bakmayacağız. Bu bayrağa ihanet ettiler. Bu aziz millet bunların hesabını soracaktır. Nereye kaçarsanız kaçın, hangi deliğe sığınmaya kalkarsanız kalkın, inlerinize girerek biz sizi bulacağız. Hesap vereceksiniz"  diye konuştu.

SANDALYE TEPKİSİ

Bakan Akif Çağatay Kılıç, buradaki açılışın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenice Mahallesi'ndeki Spor Kompleksi'nin açılışına katıldı. Burada sporcu gençler tarafından karşılanan Bakan Kılıç, salondaki parkeli bölüme masa ve sandalye konulmasına tepki gösterdi.

Bakan Kılıç, mikrofonu alarak, "Sizlerden ricam lütfen parkelere zarar vermeden, sandalyeleri toplayalım. Sandalyede oturan herkesi bizle beraber tribüne çıkmayı sizden rica ediyorum. Yoksa bu salon zarar görür" diye uyardı.

Bakan Kılıç'ın uyarısı üzerine belediye görevlilerince salonda bulunan sandalye ve masalar toplandı. Oturanların tribüne geçmesinin ardından kompleksin açılışı yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title