Haberler

Bakan Kaya, Çocuk Evlerinde Kalan Öğrencileri Kabul Etti

Bakan Kaya, çocuk evlerinde kalan öğrencileri kabul etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya :

"Vatanını, milletini seven bir gençlik yetişiyor"

ANKARA - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çocuk evleri modelinin çocukların daha güzel ortamlarda ve daha iyi imkanlarda yetişip hayallerine ulaşması açısından önemli olduğunu belirtti. Erzurum'dan çocuk evlerinden gelen öğrencileri kabul eden Bakan Kaya, "Vatanını, milletini seven bir gençlik yetişiyor" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Bakanlığa bağlı Erzurum Çocuk Evleri'nden gelen öğrenciler ile bir araya geldi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda gerçekleşen kabulde öğrenciler ile tek tek ilgilenen Bakan Kaya, ev modelinin önemine dikkat çekti. Çocukların, ev modeli ile daha düzenli bir ortamda yetişeceğini ve derslerine çalışacağını kaydeden Kaya, "Önünüzde çok güzel örnekler var. Her türlü ortamı biz sağlayacağız ve siz de çalışıp, gayret edip hayallerinize kavuşacaksınız. Bizim için en büyük mutluluk sizlerin hayallerinize kavuşabilmeniz. Bizim için ev modeli çok önemli. Sizlere daha güzel imkanlar sunacağız evlerde ve gelecek hayallerinize ulaşmanız için daha sağlıklı bir ortam olacak. Üniversite sınavlarında çok başarılı olan öğrencilerimiz var. Sizlere motivasyon olsun diye paylaşmak istiyorum. LYS'de başarılı olan 60 çocuğumuzu Saraybosna'ya götürüyoruz. Sizler de çok çalışıp, çok gayret edip hayallerinize ulaşın" ifadelerini kullandı.

Çocuklardan öncelikle kendilerine bir hedef koymalarını isteyen Bakan Kaya, "Hedefiniz olursa çalışarak o hedeflere ulaşmak kolay. Siz yeter ki çalışın, hedef koyun, gayret edin biz size her türlü imkanı sağlarız. Bu gezilerimizde her zaman olacaktır. Sizlerin kültürel ve manevi olarak gelişiminizi sağlamanız bizim için çok kıymetli. Sadece maddi eğitim değil aynı zamanda manevi, kültürel açıdan da gelişmenizi sağlamak için her türlü desteği sunacağız. Spor yapmanız da bizim için çok önemli. Halter olmaz başka bir spor olur. İstediğiniz her alanda her türlü desteği vermeye hazırız. Siz bizim hem bu günümüz hem de geleceğimizsiniz. 15 Temmuz'da da gördük ki; gençlerimiz bu ülkenin geleceği için canını hiçe sayarak en ön saflarda yer aldı. Erzurum'da da gençlerimiz meydanları doldurdu. Sizler bizim gururumuzsunuz. Vatanını seven, milletini seven bir gençlik yetişiyor. Biz de bu gençlik için, sizlerin geleceği için gece gündüz demeden çalışacağız. Her birinizden ayrı ayrı güzel haberler almayı bekliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Programın sonunda Bakan Kaya, Erzurum Çocuk Evleri'nden gelen 11 çocuğa hediye takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fatma Betül Sayan Kaya Erzurum Genel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title