Haberler

Bakan Kaya, Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Rudd ile Bir Araya Geldi

Bakan Kaya, Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Rudd ile bir araya geldiANKARA - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çeşitli ziyaretler için Türkiye'de bulunan Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Amber Rudd ile Bakanlık binasında bir araya geldi.

Bakan Kaya, Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Rudd ile bir araya geldi

ANKARA - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, çeşitli ziyaretler için Türkiye'de bulunan Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Amber Rudd ile Bakanlık binasında bir araya geldi.

Görüşmede, Türkiye-İngiltere ilişkileri, iki ülke arasında sosyal politikalar alanındaki iş birliği imkanları, Myanmar'da yaşanan insani kriz ve Türkiye'nin Suriyeli mülteciler başta olmak üzere insani yardım konularındaki tecrübeleri ele alındı. Ayrıca görüşmede, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile Türk milletinin verdiği demokrasi ve özgürlük mücadelesi de konuşuldu. Basın mensuplarının görüntü almasının ardından görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Görüşmede iki ülke heyetlerinin yanı sıra İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore da hazır bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Betül Sayan Kaya Birleşik Krallık Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title