Haberler

Bakan Kasapoğlu Türkü Söyledi, Nikah Şahidi Oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adıyaman'da kendisine Twitter üzerinden ulaşan şehit yakınının nikah şahidi oldu, görme engelli kız ile birlikte türkü söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adıyaman'da kendisine Twitter üzerinden ulaşan şehit yakınının nikah şahidi oldu, görme engelli kız ile birlikte türkü söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adıyaman'da gençler ve sporcularla buluştu. Kasapoğlu, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak için geldiği Adıyaman'da esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Adıyaman Belediyesini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, ardından Gençlik Merkezine geçti. Burada halk oyunları gösterileri ve çiçeklerle karşılanan Kasapoğlu, sloganlar arasında Gençlik Merkezine girdi.

Görme engelli sporcunun türküsüne eşlik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Judo Yarışması'nda şampiyon olan Görme Engelli Seyhan Bayat'ın ile 'Adıyaman' isimli türküyü seslendirdi. Burada gençler ve minik öğrencilerle yakından ilgilenen Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezi'ne gelen Suriyeli öğrenciye de eşlik etti.

Gençlik Merkezindeki gençlerden Mesut Sincar tarafından yapılan yağlı boya resim de Bakana hediye edildi.

Burada gazetecileri açıklamada bulanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençliğe önem verdiklerini belirterek, "Spor noktasında havuzlardan semt sahalarına, tenis kortlarına kadar, salonlara kadar pek çok yatırım yaptık.yatırımlarla ilgili değerlendirmelerimiz oldu. Devam eden yatırımlarımız var. Bunları inceleyeceğiz. Yatırımların hızlı bitirilmesi çerçevesinde adımlarımızı atacağız. Yatırım ihtiyacı olan bölgelerle alakalı yeni yatırımları konuşuyoruz. Adıyaman'ı hiçbir zaman ertelemedik. Adıyaman genç nüfus açısından önemli bir potansiyele sahip. Adıyaman'ın gençlerini geleceğe daha güçlü hazırlama çerçevesinde gençlik merkezi önemli bir misyon ifade ediyor" dedi.

Adıyaman Üniversitesi kampüs alanına geçen Bakan Kasapoğlu, Adıyaman Evi'ni ve üniversitenin ürettiği elektrikli aracı inceledi.

Nikah şahidi oldu

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kendisine Twitter üzerinden ulaşan gençlerin nikah törenine de katıldı. 1973 yılında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Mehmet Özer'in yeğeni Vahap Özer ve Ebru Tan'ın nikah törenine katılan Kasapoğlu, çifte ömür boyu mutluluk diledi.

Kasapoğlu, nikah törenin ardından 'Gençlerle Demokrasi Buluşması' etkinliğine katıldı. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç ile birlikte gençlerin karşısına çıkan Kasapoğlu, gençlerin soru ve sorunlarını dinledi. Burada bir gencin Fenerbahçe maçı için bilet istemesi üzerine ilk önce 10, daha sonra 20 bilet sözü veren Bakan Kasapoğlu, Beşiktaş maçı için de 20 bilet sözü verdi.

Bakan Kasapoğlu, "Dünya üzerinde ülkemiz çok önemli bir faktördür. Özellikle son 17 yılda, Cumhurbaşkanımızın onurlu dik duruşuyla 'Dünya 5'ten büyüktür' ifadesiyle daha da önem kazandı. Gençlerimizi dünya ile rekabet edebilecek bireyler olarak yetiştirmek için tüm imkanları seferber ettik. Bu buluşmalarımızın en önemli yanı sizlerin görüşleri, sizlerin fikirleridir" diye konuştu.

Kasapoğlu, gençlerin sorularını cevaplayarak, sloganlar eşliğinde salondan ayrıldı.

Kasapoğlu'na Vali Aykut Pekmez, Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Fatih Toprak, Yakup Taş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Keleş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç eşlik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kasapoğlu Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title