Haberler

Bakan Kasapoğlu, Balıkesir'de açılışa katıldı

Güncelleme:

Bakan Kasapoğlu, Balıkesir'de açılışa katıldı

Kasapoğlu: "Birileri konuşacak, nifak tohumları ekecek, ama biz üreteceğiz"

BALIKESİR - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'nun beton atma törenine katıldı. Törende konuşan Kasapoğlu, "Birileri konuşacaklar, her zaman olduğu gibi engeller çıkaracaklar, spekülasyonlar yapacaklar, nifak tohumları ekmeye çalışacaklar ama biz onlara inat bu ülke için, bu ülkenin aziz evlatları için, kadınları ve gençleri için üreteceğiz" dedi.

Altıeylül Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'nun beton atma törenini gerçekleştirdi. Beton atma töreni yapılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu ilçeye yapılacak olan ilk kapalı yüzme havuzu olma özelliğini taşıyor. Yüzme havuzunun yanında, çerisinde bir çok sosyal alanı barındıran tesis, her yaştan vatandaşlara hizmet verecek.

Törende konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Şu an törenini düzenlemiş olduğumuz alan ciddi bir çalışmanın, ciddi bir emeğin eseri olarak bugünlere geldi. İnşaası devam eden alan daha önceden ticaret artı konut alanı olarak Milli Emlak Genel Müdürlüğümüz tarafından satışa sunulmuş, Milletvekillerimizin desteğiyle Çevre Şehircilik Bakanlığımızdan talep ederek Altıeylül Belelediyesine tahsisi yapılmış bir alan. Gençlik Spor Bakanımızın bize bu konudaki ciddi destek ve teşvikleriyle bugün inşaatına başladık ve inşallah bittiğinde sadece Altıeylül için merkez bir alan değil, şehrimizin merkezi için bir cazibe haline gelecek çok güzel bir yatırımı da inşallah şehrimize kazandırmış olacağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise, "Şanlı bir ecdadın torunlarıyız" diyerek sözlerine başladı. Zafer Bayramı nedeniyle pek çok anlamlı etkinlik gerçekleştiğinin altını çizen Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ahlat'ta, Malazgirtte Sultan Alparslan'ın askerlerini yad ettik. Yine dün Ankaramızda, 81 ilimizde ve Bakanlık olarak Zafer Tepe'de Dumlupınarday'dık" dedi.

Zafer Bayramı kutlamalarının iptal edildiği söylentilerine cevap veren Kasapoğlu, "Spekülasyonlara inat 'zafer de bizim tarih de bizim' dedik. ve bunu demeye, bunun için yaşamaya devam edeceğiz. Birileri konuşacaklar, her zaman olduğu gibi engeller çıkaracaklar, spekülasyonlar yapacaklar, nifak tohumları ekmeye çalışacaklar ama biz onlara inat bu ülke için, bu ülkenin aziz evlatları için, kadınları, erkekleri, gençleri için üreteceğiz. Taş üstüne taş koyacağız, alın teri dökeceğiz. Birbirimizi daha çok seveceğiz ve kardeş olarak bir olarak beraber olarak yarınlara yürüyeceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

Balıkesir'i sporda 10 numara bir il haline getireceklerini ifade eden Kasapoğlu, "İnşaa ettiğimiz tesislerle yüzmesiyle, futboluyla, basketboluyla, tenisiyle diğer branşlarıyla her alanda yarınların şampiyonlarını inşallah Balıkesir'den çıkaracağız. Biliyorsunuz yüzme bilmeyen kalmasın diyoruz Bakanlık olarak. En temel branşlarımızdan bir tanesi. Bu kadar su imkanının, bu kadar alt yapının olduğu bir ülkede yüzmede hem branş olarak hem halkımızın yüzmeye olan erişimi açısından çok daha ileride olmamız lazım. İşte bu bilinçle hem Büyükşehir Belediyemizde, ilçelerimizde ciddi bir çalışmayı, ciddi bir seferberliği Balıkesir'den başlatıyoruz" dedi.

Kasapoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: "Biz eser siyasetinin temsilcileriyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İstanbul'da yakmış olduğu hizmet meşalesini inşallah hep birlikte daha yukarılara taşıyacağız. Bizim amacımız bu, bizim felsemiz bu. Bu ülkenin hiç bir insanını, hiç bir ayrım gözetmeksizin, hiç bir kimlik farkı gözetmeksizin hizmet edeceğiz. ve inanıyoruz ki, yarınların Türkiyesi gençleriyle, yarınların Türkiyesi kadınlarıyla çok daha güçlü olacak. O yüzden bu tesis Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi, içerisinde bulunduğu Millet Kıraathanesiyle zihinlere hitap edecek. Kafeteryalarıyla sosyalleşme açısından önemli misyonu ifa edecek. ve bununla birlikte pek çok branşa hizmet verecek tesisleriyle bu ülkenin çocuklarının bir tanesinin dahi heba olmasına gönlümüz razı olmaz. O yüzden her birinin yeteneğine göre, her birinin tercihine göre her türlü hizmeti buralarda sunacağız. O yüzden bu tesisler bizler için çok önemli sembolü ifade ediyor. Çünkü bizler hem yüzme de, hem diğer branşlarda çok büyük bir iddianın sahipleriyiz. Bu ülkenin çocuklarına, bu ülkenin gençlerine güveniyoruz. ve inanıyoruz ki spordaki daha yukarılara taşıma iddiamızı yarınların ulusal anlamda, uluslararası anlamda şampiyonları çıkarma iddiamızı gerçek bir şekilde ortaya koyma adına çok büyük mesafeler katettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın sporu, sporcuyu önceleyen, gençlere değer veren anlayışıyla gençlik merkezlerimizle hakikatten önemli mesafeler katettik. Ama ifade ettiğimiz gibi iki günü eşit olan ziyanlıdır. O yüzden çıtamız hep daha ileri, felsefemiz durmak yok, yola devam. Yürüyeceğiz, bir ve beraber olarak yürüyeceğiz. Bir ve beraber olarak yürüyeceğiz, omuz omuza yürüyeceğiz, sırt sırta yürüyeceğiz, elele vererek yürüyeceğiz. ve bu şanlı milletin geleceği olan yürüyüşünü hiç kimse durduramayacak ve bu şanlı bayrak ilelebet payidar olacak inşallah. 10 bin pota projemiz var. 10 bin pota projemizde aslında büyük bir mesafe katettik. Her ile ortalama 100 pota ayırmışken, Balıkesir'in bu anlamdaki gücüne, potansiyeline istinaden Balıkesir'deki basketbol potamızı 300 olarak sizlere müjdeliiyorum. İnşallah Balıkesir'den yarınların dev adamlarını, şampiyonlarını birlikte çıkaracağız, hazır mısınız?"

Konuşmaların sonunda Bakan Kasapoğlu beraberinde Milletvekilleri, siyasiler ve protokol üyeleri ile birlikte platformlardaki butonlara basarak Gazi Mustafa Kemal Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'nun betonun dökümünü gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mehmet Kasapoğlu Balıkesir Haberler

Bakmadan Geçme

Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title