Haberler

Bakan Işık: "Türkiye'den Medet Uman Ülkelerin Beklentilerini Karşılayacağız"

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Türkiye’den beklentisi olan ülkelerin beklentilerini karşılamaya büyük gayret gösteriyoruz” dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, " Türkiye'den beklentisi olan ülkelerin beklentilerini karşılamaya büyük gayret gösteriyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli genelinde bulunan 3 bin STK temsilcisiyle iftarda buluştu. İzmit'te bulunan Uluslar arası Fuar Alanında düzenlenen iftar programına başta Bakan Işık olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Sami Çakır, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve ilçe belediye başkanları ile STK temsilcileri katıldı.

AK Parti Kocaeli Teşkilatının düzenlediği iftar programına katılanlara seslenen Bakan Işık, "Dünya olarak zor bir dönemden geçiyoruz. O barış rüzgarlarının estiği o dönemler geride kaldı. Pek çok tehlikenin, pek çok belirsizliğin artık gündemde olduğu bir konjonktür yaşıyoruz. Hele hele bölgemiz, dünyada en fazla türbülansın yaşandığı bölge. Artık tehditlerin de terörün de küreselleştiği bir dönemden geçiyoruz. İşte böyle bir dönemde Türkiye olarak biz, mazlumun yanında, haksızlıkların karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu noktada ilkesel duruşumuzdan asla taviz vermiyoruz. Türkiye'den medet uman insanlara el uzatmaya devam ediyoruz. Özellikle Türkiye'den beklentisi olan ülkelerin beklentilerini karşılamaya büyük gayret gösteriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Işık ve beraberindeki protokol, STK temsilcileriyle birlikte iftar yaptı. Bakan Işık, iftarın ardından STK'larla kısa bir sohbet ederek alandan ayrıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fikri Işık Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title