Haberler

Bakan Işık, Körfez ilçesinde vatandaşlarla iftar yaptı -

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Körfez Belediyesince düzenlenen iftarda vatandaşlarla orucunu açtı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Körfez Belediyesince düzenlenen iftarda vatandaşlarla orucunu açtı.

Hereke Sahili'nde düzenlenen iftar programında konuşan Işık, bölgeye iktidarları döneminde önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, hizmetlerle Hereke'nin önünün açıldığını söyledi.

Hereke'nin yaklaşık 150 yıl önceki güzelliğine kavuşmaya başladığını ifade eden Işık, bölgenin inşaasız geçirdiği ayı olmadığını, her zaman güzel çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Işık, yakında dönemde kalenin restorasyonuna başlayacaklarını dile getirerek, "Birkaç çalışmamız da bitince Hereke, turizme hazır hale gelecek. Şimdi Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarımız da arkadaşımız oldu. Haluk Dursun Hoca, kültür müsteşarımız oldu. O da Hereke için gösterdiği gayreti arttıracak ve Hereke yakında Türkiye'nin önemli, güzel turizm merkezlerinden biri olacak. Hereke, Türkiye'nin dünyada en iyi bilinen markalarından biri. Biz de Hereke'yi layık olduğu yere getirmenin gayretindeyiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Işık, vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Fikri Işık Türkiye Hereke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

devlet:

çin füzesine ne oldu bakanım amerikanın dediği mi olacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title