Haberler

Bakan Işık Esnafı Ziyaret Etti

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit'te esnafrı ziyaret ederek, caddede vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, Bakan Işık ile fotoğraf çektirdi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve partililerle birlikte İzmit Fethiye Caddesi, İstiklal Caddesi ve Kuyumcular Çarşısı'nda esnafı ziyaret etti. Bakan Işık işyerlerinde esnafla sohbet etti. Bakan Işık, İzmit'in en kalabalık caddesi olan Fethiye Caddesi'nde yürürken vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet eden ve küçük çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Işık, onları sevip, vatandaşların isteği üzerine fotoğraf çektirdi. Bakan Işık daha sonra bir restoranda düzenlenen Avukatlar Buluşması toplantısına katıldı. Burada Köseköy'de 170 dönüm alanda yeni Kocaeli Adalet Sarayı'nın yapılacağını açıklayan Bakan Işık, "Kocaeli ile ilgili son derece önemli bir karar aldık. Adalet sarayımızın çok yetersiz kaldığını biliyorsunuz. Gebze'de çok güzel bir adalet sarayı yaptık. Şu anda faaliyette ve İstanbul'daki adalet saraylarının dışında Anadolu'daki en büyük adalet saraylarından birisi. Gölcük'te ihtiyaç vardı orada da adalet sarayımızı yaptık. Şimdi Gölcük Adalet Sarayımız da faaliyette. Kandıra'da sıkıntımız var, kısa sürede onu da çözeceğiz inşallah. Ama en büyük sorunumuz merkezdeki binamız. Aslında 2000 yılında devreye girmiş olmasına rağmen 10 yıllık bir süre içerisinde ihtiyaca cevap veremez hale gelmişti. Adalet Bakanımız'ın da Kocaeli'deki değerlendirmeleri sonucunda yeni bir adalet sarayının Kocaeli'ye en kısa zamanda kazandırılması kararını verdik. Bunun için de bizim hemen Köseköy'de İzmit sınırındaki 1000 dönümlük askeri alanda yaklaşık 170 dönümü Adalet Sarayı yapılmak üzere tahsisini yaptık. Bakan olarak imzaladım ve Adalet Bakanlığı tahsis işlemi şu anda son noktaya geldi. 170 dönüm bir alanda çok güzel bir adalet sarayı yapacağız. Sizler avukatlar olarak oraya rahatlıkla ulaşacaksınız" dedi. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikri Işık AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title