Haberler

Bakan Günay'ın Antalya Temasları

Antalya'da Temaslarını Sürdüren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Turizmcilerin Özellikle Kdv, Ötv ve Yatırım Konularındaki Sorunlarının En Kısa Sürede Çözüleceğini Söyledi.

Antalya'da temaslarını sürdüren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, turizmcilerin özellikle KDV, ÖTV ve yatırım konularındaki sorunlarının en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Antalya'nın turizm bölgesi Kundu'da bulunan Barut Otel'de Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) üyeleri ile basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, turizmcilerin sorunlarını dinledi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Günay, "Kendimi turizmcilerin yatırım alanlarında karşılaştıkları sorunları çözmekle yükümlü hissediyorum. Turizmcilerin KDV, ÖTV ve yatırım gibi önemli sorunları var. Bu sorunları

kısa sürede çözeceğiz. Türk turizminin daha iyi yerlere gelmesi için kamu ve özel sektörün ortak çalışması gerekiyor. Biz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Antalya'nın büyük bir turizm potansiyeli var. Bu potansiyeli işbirliği içerisinde en verimli şekilde kullanacağız" dedi.

Bakan Günay, ardından Sheraton Otel'de Almanya Bavyara Eyaleti Başkanı Eberhard Sinner ile yarım saatlik basına kapalı bir görüşme yaptı.

(SE-SÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title