Haberler

Bakan Günay'dan Fazıl Say'a Cevap : "Kaygıları Yerinde Değil"

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Dünyaca Ünlü Piyanist Fazıl Say'ın, Türkiye'den Ayrılmayı Düşünüyorum. Onlar Kazandı Ben Terk Ediyorum" Sözlerini Değerlendirdi. Günay, "Kaygıları Yerinde Değil. Türkiye'nin Geleceği ile İlgili Kaygıları Olmasını Anlamıyorum" Dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın, Türkiye'den ayrılmayı düşünüyorum. Onlar kazandı ben terk ediyorum" sözlerini değerlendirdi. Günay, "Kaygıları yerinde değil. Türkiye'nin geleceği ile ilgili kaygıları olmasını anlamıyorum" dedi.

Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Günay, ünlü piyanist Fazıl Say'ın sözlerine sitem etti.

Günay, Say'ın, "Bütün bakanların eşlerinin başı türbanlı. İslamcılar kazandı biz kaybettik. Bizim Türkiye rüyalarımız bitti. Artık ben gidiyorum" sözlerini, "Türkiye ile ilgili kaygılarını anlamıyorum" diyerek yanıt verdi.

Günay şöyle devam etti:

"Kaygıları yerinde değil. Çok ünlü bir piyanistimiz, önemli ve başarılı çalışmalara imza atıyor. Türkiye'nin geleceği ile ilgili çok daha umutlu olmasını umuyorum. Türkiye'nin geleceği ile ilgili kaygıları olmasını anlamıyorum." (ANKA)

(BK/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title