Haberler

Bakan Güllüce ve Yılmaz Gençlik Kongresi'ne Katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Sivas Ticaret Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrede konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Darbeler üzerine darbelerle darbelerin 70 çeşidini gördük. Ama bu milletin sağlam duruşu bütün o darbeleri boşa çıkardı. Aksi halde Allah korusun bu ülkeyi Ukrayna'ya, Suriye'ye, Irak'a, Libya'ya, Yemen'e, Mısır'a benzetirlerdi. Ben bizi yöneten Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza başta olmak üzere kararlı duruşlarıyla bu millete doğru yolda beraber yürüyen AK Parti ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ise gençlere seslenerek, "Geriye doğru bakmadan ileriyi hedefleyemezsiniz. Biz çileli bir halden geldik. Bu Anadolu platosunda kalmanın iki yolu vardır. ya kendin kalacaksın, güçlü milletin ekonomin olacak. Hala bize Anadolu'da işgalci diyen ülkeler var. 900 küsur yıl olmuş, bininci yılı da kutlayacağız, 50 bininci yılı da kutlayacağız ama biz onların gözünde işgalciyiz. Onlar desinler biz yeryüzünde dünya baki kaldıkça, biz bu Anadolu'da kalacağız. Bu platonun sahibi bizler olacağız ve sizler olacaksınız. Ama maalesef şu kalınlıkta Şark meselesi diyerek bizi Anadolu'nun topraklarında, platosunda bu platoda olmamızdan rahatsız olan ve olmamızı öneren ideolojileri olan ülkeler var" diye konuştu.

Güllüce, 7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'nin önünün kesilmeye çalışacağını söyleyerek, "2015 seçimlerinde yerinden kalkan AK Parti'ye saldıracak. AK Parti'nin her ferdini itibarsızlaştırmak için her bakanımıza, her milletvekilimize, il başkanımızı itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Çünkü bu bir dünya projesi Türkiye'nin bu kadar ileri gitmesi birilerinin hoşuna gitmiyor. Bizde o projeyi uygulayanlara ya da uygulatanlara 77 milyon ele ele vereceğiz. Biz fazla olduk daha fazla olacağız ve siz engel olamayacaksınız diye 7 Haziran'da diyeceğiz."ifadelerini kullandı.

Tek liste ile gidilen seçimde Burak Kuruçay AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Bakan Yılmaz ve Güllüce daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde düzenlenen brifinge katıldı. Brifingin ardından Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce kentten ayrıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title