Haberler

Bakan Güllüce Temizlik Haftası'na Katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye'nin dünyanın en modern piyade tüfeğini ürettiğini ifade ederek, "Muhalefet ne diyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye'nin dünyanın en modern piyade tüfeğini ürettiğini ifade ederek, "Muhalefet ne diyor? 'Gelir gelmez durduracağız.' Durduramazsınız. Bu millet sana 7 Haziran'da durdurma fırsatı vermeyecek" dedi.

Güllüce, Bahar Temizlik Haftası kapsamında Şile Kervansaray Köyü'nde gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, Şile'nin gelecekte değerinin artacağına dikkati çekerek, çocukların geleceğinin çok daha iyi olacağını anlattı.

İstanbul'un köylerinde doğalgazın olduğunu ve su problemi yaşanmadığını kaydeden Güllüce, Türkiye'nin dünyanın 10. ekonomisine doğru hızla gittiği dönemde olduğunu söyledi.

Geçmişte yaşanan sorunlara değinen Güllüce, Haliç'te pis kokudan burunlarını kapattıkları, çöp patlamasından insanların öldüğü bir belediye olduğunu hatırlattı. AK Parti'nin ulaşım ve çevreyle ilgili yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi veren Güllüce, muhalefete rağmen birçok iş başardıklarını vurguladı.

Bakan Güllüce, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Dünyada eşi benzeri bulunmayan bir muhalefete sahibiz. Muhalefet ne diyor? 'Taksim Kabemiz' diyor. Başka 'Diyaneti kapatacağız' diyor. Peki bu millet sana Diyanet'i kapattırır mı? Kapattırmaz. Sen Türkiye'yi eski Türkiye mi zannediyorsun? 18 sene bu memlekette ezan okumayı yasaklattığın 40'lı yıllar mı sanıyorsun? Bu millet sana ezanı yasaklatır mı? Diyanet'i, camiyi kapattırır mı? 'Ayrıca havaalanını durduracağız' diyorlar. Türkiye'ye her gün bu havaalanına 400 binden fazla insan gelecek. 400 bin insan ne demek? 1,5 Sivas ve Erzurum ayrıca bir Eskişehir demek. Peki niye havaalanı durdurulacak. Durdurabilir mi? Durduramaz."

Türkiye'nin yerli üretimde geliştiğine dikkati çeken Güllüce, milli tank ve tüfek yapmaya başladıklarını kaydetti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konuşmasına şöyle devam etti:

"Şu anda dünyanın en modern piyade tüfeği, Türk malı tüfek oldu. Bunlar, muhalefet ne diyor? 'Gelir gelmez durduracağız.' Durduramazsınız. Bu millet sana 7 Haziran'da durdurma fırsatı vermeyecek. Bu ülkenin zengin ve varlıklı olmasından neden rahatsız oluyorsun? 'Havaalanı yapılmayacak' diyorlar. Almanya da söylüyor. 'Kanal İstanbul' yapılmayacak, diğer ülkeler de aynı şeyi söylüyor. Yani bu beraberlik nereden geliyor. 12 ve 13 senede dişimizi tırnağımıza takarak dengeli ve istikrarlı bir ülke yaptık. Onlar da vatandaşın bir oyunu daha fazla almak için eski Türkiye özlemiyle bol kepçeden dağıtmaya başladı. Vatandaş Allah'a şükür bu işin farkında. 7 Haziran'da inşallah yeniden güçlü bir hükümetle 2023'te dünyanın 10 ekonomisinden birisi oluruz. "

Bakan çöp topladı

Kervansaray Köyü'ne 13 metreküplük yeni çöp aracının bir hafta içerisinde getirileceğini bildiren Güllüce, Şile Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle çöp konteynerini  boyayıp, sokaktaki çöpleri topladı.

Çöp konteynerini boyarken Güllüce, "Bakanlık bitince ne yapacağız? İş lazım. Konteyner boyanır.  Hemen bir tabela. Başkanım iş var mı?" diye espri yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, temizlik ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İdris Güllüce İstanbul Türkiye Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title