Haberler

Bakan Güllüce AK Parti Skm'lerine Çıkarma Yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "AK Parti teşkilatları seçime dönük yaptıkları çalışmalardan büyük haz alıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "AK Parti teşkilatları seçime dönük yaptıkları çalışmalardan büyük haz alıyor. Bu çalışmaların meyvesini 7 Haziran'da bayram yaparak alacağız" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul'da Seçim Koordinasyon Merkezlerini (SKM) ziyaret etti. Ziyaretine birinci bölgeden başlayan Bakan Güllüce, sırasıyla ikinci ve üçüncü bölge Seçim Koordinasyon Merkezlerini de ziyaret etti. Ziyarette teşkilat başkanlarından ve çalışanlardan bilgi alan Bakan Güllüce, çalışmaların iyi gittiğini duyması üzerine yüzü güldü.

Bakan Güllüce, "Seçim Koordinasyon Merkezlerimizi ziyaret ettik. Çalışmalarla ilgili arkadaşlarımızdan bilgi aldık. Arkadaşlarımızı moralli ve çalışmalarından haz aldıklarını gördük. İnşallah 7 Haziran'da AK Parti'nin zaferi olacak. Bunu bir an önce olsun diye bekleyen kardeşlerimizle oturduk geleceği konuştuk. Arkadaşlarımızın güzel çalışmalar yaptıklarını gördüm. Bu beni çok mutlu etti. 7 Haziran'a da çok az kaldı. 8 Haziran sabahında bütün Türkiye ve dünyanın mazlumları bayram yapacak. Allah o bayramı bize göstersin temennisindeyiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce İstanbul Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title