Haberler

Bakan Güllüce: "28 Şubat Bin Yıl Sürmeli Ki Başka Zalimler Gelip Zulmedemesin"

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, ÇAYDEF’i tarafından organize edilen geceye katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, ÇAYDEF'i tarafından organize edilen geceye katıldı. Bakan Güllüce, 28 Şubat sürecini yapanların bu sürecin bin yıl süreceğini söylediklerini belirterek, "Analar bunun hesabını bin sene de olsa sorun, bu bin yıl sürmeli ki başka zalimler gelip bu ülkenin çocuklarına zulmedemesin" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, Çayeli Dernekler Federasyonu'nu (ÇAYDEF) ziyaret etti. Geceye, Bakan Güllüce'nin yanı sıra AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk, ÇAYDEF Yönetim Kurulu Bakanı Yılmaz Hüsrev ve Çayeliler katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Hulusi Şentürk, "AK Parti'den 1 oy alabilmek için dün ne dedilerse bugün tersini söylüyorlar. Dün kime düşman dedilerse koluna girmişler, cephe oluşturmuşlar. Öyle bir seçime girdik ki, bir yandan AK Parti bir yandan aklınıza gelenlerin hepsi" dedi.

Bakan İdris Güllüce ise, "Türkiye'de 'Allah'ın Rizesinin dağından gelen bir gemicinin oğlu beni yönetiyor' diyen bir akıl var. Bizler hepimizi onlar ağızları çorba üstleri tezek kokanların çocukları da, simit satanları çocukları da, sanmayın ki bunlar bir densizin sözü, bu belli bir tepedekilerin ve ülkeyle bağı olmayanların ortak aklıdır. Biz onlara diyoruz ki, Recep Tayyip Erdoğan'da simit sattı biz de simit sattık. Bizim ağzımız çorba kokar biz de bununla iftihar ederiz" diye konuştu.

Bakan Güllüce konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz o Yassıada'yı 27 Mayıs dolayısıyla geçen Başbakanımızla birlikte temelini attık. Orasını Demokrasi Adası yaparak, müze haline getiriyoruz. Bir milletin evlatlarına bu zulmü nasıl yaptılar. Analar bunun hesabını bin sene de olsa sorun, 28 Şubat'ı yapanlar bin yıl sürecek demişlerdi. Evet bin yıl sürmeli, çocuklarınıza diyeceksiniz ki? Çocuklarım size bu ülkede okumamanızın için o kadar çok baskı yaptılar ki, bir Avusturyalı zalim kadar merhametli olmadılar, size zulmettiler sakın unutmayın. Bu bin yıl sürmeli ki başka zalim gelip bu ülkenin çocuklarına zulmedemesin." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce İstanbul 28 Şubat Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title