Haberler

Bakan Gönül, Tekirdağ İl Özel İdare Binasının Açılış Törenine Katıldı

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Tekirdağ Valiliği Tarafından Satın Alınıp Yenilenen İl Özel İdaresi Hizmet Binasının Açılış Törenine Katıldı.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Tekirdağ Valiliği tarafından satın alınıp yenilenen İl Özel İdaresi hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Tören için Tekirdağ'a gelen Bakan Gönül, Tekirdağ Valiliği'ni ziyaret etti. Gönül'e, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan tarafından el işçiliği ile dokunan bir kilim hediye edildi. Buradan Tekirdağ Belediyesi'ne geçen Gönül, Başkan Ahmet Aygün'ü de makamında ziyaret etti. Bakan Gönül, Belediye Başkanı Aygün'den Tekirdağ'da yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aldı. Aygün, çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra Biyolojik Arıtma Sistemi'nin kurulması için bakandan yardım talebinde bulundu.

Daha sonra Bakan Gönül, beraberindeki AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aygün, Ziyaeddin Akbulut ve İsmail Bilen ile birlikte Tekirdağ Valiliği tarafından satın alınıp yenilenen İl Özel İdaresi hizmet binasının açılış törenini gerçekleştirdi. Açılışın ardından Gönül, beraberindeki heyetle Tekirdağ'daki Erguvan Restora'nda yemek yedi. Gönül, yemeğin ardından AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katıldı.

(SG-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title