Haberler

Bakan Fikri Işık, Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Kocaeli'de AK Parti'den milletvekili seçilenler mazbatalarını İl Seçim Kurulundan aldı.

Kocaeli'de AK Parti'den milletvekili seçilenler mazbatalarını İl Seçim Kurulu'ndan aldı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti'nin önemli bir başarı elde ettiğini ve bu mutluluk ile birlikte sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi.

AK Parti Kocaeli milletvekilleri, bugün partililerin eşliğinde Kocaeli Adliyesi İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı. AK Parti'den milletvekili seçilen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman bugün mazbatalarını aldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, milletvekili seçilenleri tebrik ettiğini söyleyerek konuşmasına söyle devam etti:

"Bütün milletvekilleri arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kocaeli'nden AK Parti listesinden seçilen 7 arkadaşımıza, CHP'den seçilen 3 arkadaşımıza ve MHP'den seçilen 1 arkadaşımıza başarılar diliyorum. İşallah 26. dönem Türkiye için çok güzel hizmetlerin yapıldığı Türkiye'nin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlandığı bir dönem olur. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde çok güzel bir seçim yaşadık. Hem seçim atmosferinde büyük bir oranda centilmenlik hakimdi. Seçim günü de ortaya konan tablo gerçekten Türkiye'de demokrasinin ne kadar olgunlaştığının göstergesiydi. Ben sandığa giden Kocaeli halkına ve milletimize teşekkür ediyorum" dedi.

'SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ'

AK Parti'nin kazandığı başarı ile gelen mutluluk ve sorumluluğun bilincinde olduklarını söyleyen Bakan Işık, "AK Parti'yi tercih ederek tekbaşına güçlü bir iktidar çıkaracak meclis aritmetiğini oluşturan seçmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizimle beraber gece gündüz çalışan başta il başkanımız olmak üzere bütün teşkilat mensuplarımıza da çok çok teşekkür ediyorum. Önemli bir başarı elde ettik. Son 60 yılın rekorunu kırdı AK Parti. 1954 seçimlerinden sonra yüzde 56.5 oy oranına oluşan başka bir parti yok. Bunun tabiki büyük bir mutluluğu var aynı zamanda da büyük bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve farkındayız. Bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek için çalışmalara başladık.Gerek Kocaeli'nde verdiğimiz sözlerin hayata geçmesi için gerekse AKP seçim beyannamesinde ortaya koyduğumuz bütün maddelerin hayata geçmesi için bir büyük gayreti birlikte göstereceğiz. 26. dönemin ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Adliyesi Fikri Işık Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title