Haberler

Bakan Faruk Özlü: "Arakan'da Katledilen Her Çocuğun Bedeninde İnsanlık Ölüyor"

Bakan Faruk Özlü : " Arakan'da katledilen her çocuğun bedeninde insanlık ölüyor"

DÜZCE - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü Arakan'da öldürülen her çocuğun bedeninde insanlığında öldüğünü belirterek BM'lerin endişe belirtmek yerine bu Müslüman kıyımına ve insanlık felaketine derhal el koyması gerektiğini söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Törene Bakan Özlü'nün yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ilçe belediye ve belde başkanları, eski milletvekilleri, partililer ve davetliler hazır bulundu.

"Hiçbir zaman küçük düşünmedik"

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 2019 seçimlerinde yeni bir tarihi başarıya imza atacaklarını belirterek "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve rehberliğinde 2023 hedeflerine doğru yürümeye devam edeceğiz. 2019 seçimlerinde yeni bir tarihi başarıya hep birlikte imza atacağız. Türkiye Dünya'nın yaşadığı yeni sanayi anlayışının gelişmelerin ve yeniliklerin gerisinde asla kalmayacak. Hiçbir zaman küçük düşünmedik. Aksine milletten aldığımız güçle her şart altında büyük hedeflerin takipçisi ve uygulayıcısı olduk. Bu çerçevede yine milletimizden aldığımız güç ve ilhamla ülkemizi Dünya'nın en güçlü 10 ekonomisinden birisi yapmaya kararlıyız" diye konuştu.

Bakan Özlü Arakan'da yaşanan Müslüman katliamı ile ilgili olarak ise "Arakan'da katledilen her çocuğun bedeninde insanlık da ölüyor. Birleşmiş Milletler endişe belirtmek yerine bu Müslüman kıyımına ve insanlık felaketine derhal el koymalıdır" ifadelerinde bulundu.

Düzce'ye müjde

Bakan Faruk Özlü konuşmasında ayrıca Düzce için iki müjde verdi. Gölyaka İlçesi'nde bulunan Efteni Gölü ile ilgili düzenleme yapacaklarını ifade eden Özlü Bolu'da bulunan Abant Gölü büyüklüğünde bir göl yapacaklarını bildirdi.

Özlü, Düzce Akçakoca karayolu üzerinde bulunan Subaşı Köyü yakınlarında ki orman arazisinde sokak hayvanları içinde yeni ve modern bir barınak yapacaklarını söyledi.

Parti bayramlaşma törenin ardından Faruk Özlü, ilçe bayramlaşma programlarına katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Birleşmiş Milletler Faruk Özlü Arakan Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title