Haberler

Bakan Ersoy'dan, Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bir boyu dünyaya yön veren bir imparatorluğa dönüştüren felsefenin kurucusu; ‘Alimler, fazıllar, sanatkarlar, edipler devletin bedeninin gücüdür.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bir boyu dünyaya yön veren bir imparatorluğa dönüştüren felsefenin kurucusu; 'Alimler, fazıllar, sanatkarlar, edipler devletin bedeninin gücüdür.' Vasiyetini ilim, kültür ve sanatta ilke edindiğimiz Ertuğrul Gazi'yi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Ersoy'un yayımladığı mesaj şöyle:

"Bir boyu dünyaya yön veren bir imparatorluğa dönüştüren felsefenin kurucusu; 'Alimler, fazıllar, sanatkarlar, edipler devletin bedeninin gücüdür.' Vasiyetini ilim, kültür ve sanatta ilke edindiğimiz Ertuğrul Gazi'yi rahmet ve minnetle anıyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title