Haberler

Bakan Eroğlu Törende Beddua Etti, Vatandaş Hep Bir Ağızdan "Amin" Dedi

Güncelleme:

Erzurum'da toplu temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, terör örgütlerine beddua etti, vatandaş ise hep bir ağızdan 'Amin' diyerek cevap verdi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ve Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Erzurum'da yapılacak 592 milyon lira yatırım bedelli 38 tesisin temelini attı.

12 TANE HAYVAN İÇME SUYU GÖLETİ YAPILACAK

Temel atma töreninde konuşan Bakan Veysel Eroğlu, önümüzdeki 3 yılın Erzurum için yatırımlarda hamle yılı olacağını söyledi. Bakan Eroğlu, Erzurum'a pozitif ayrımcılık yaparak 12 tane hayvan içme suyu göleti yapacaklarını kaydetti.


BAKAN BEDDUA ETTİ, VATANDAŞ "AMİN" DEDİ

15 Temmuz akşamı bütün Erzurum'un dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Bakan Veysel Eroğlu, "Dolayısıyla sizlerle gerçekten gurur duydum. Allah sizlerden razı olsun. Hatta onu ben twitterdan paylaştım, ne muhteşemdi ya. İşte vatanına, milletine, bayrağına, devletine bağlı yiğit, Dadaşlar diyarı Erzurum size bu yakışır. Allah terör örgütlerine destek veren devletleri de kahruperişan eylesin. Yarabbi onların hilelerini ve desteklerini onların başlarına geçir. Yarabbi onların, özellikle terör örgütlerine verdikleri silahları kendilerine yönelt ve onları da tarih sahnesinden siliver. Yarabbi senin her şeye gücün yeter" dedi. Veysel Eroğlu'nun bedduasına, temel atma törenine katılan vatandaşlar hep bir ağızdan "Amin" diye katkıda bulundu.


ÜCRETSİZ 3 BİN FİDAN DAĞITILDI

Temel atma töreni sonrası Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından zerdali, leylak, ahlat, karaağaç ve sarıçam türlerinden oluşan toplam 3 bin fidan vatandaşa ücretsiz olarak dağıtıldı. Fidanların dağıtımı sırasında izdiham olurken, görevliler sıkça vatandaşları uyardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman Genel Müdürlüğü Veysel Eroğlu Erzurum Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title