Haberler

Bakan Eroğlu'ndan Sandıklı'ya Bayram Müjdesi

Bakan Eroğlu'ndan Sandıklı'ya bayram müjdesi AFYONKARAHİSAR - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayramlaşmak için geldiği Afyonkarahisar Sandıklı'da vatandaşlara Akdağ'a suni göl müjdesi verdi.

Sandıklı 15 Temmuz Demokrasi meydanında Sandıklı'nın yanı sıra Hocalar ve Kızılören ilçelerinden gelen vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Eroğlu'ya AK Parti milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Özkan, Vali Mustafa Tutulmaz, Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan, protokol üyeleri eşlik etti.

Bakan Eroğlu, "Sandıklı'ya Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim sevgili hemşerilerim. Sayın Cumhurbaşkanımıza bayramda Sandıklı'ya gideceğimi söyleyince, Sandıklı'yı sevdiğini selamlarını iletmemi söyledi. Biliyorsunuz her bayram Sandıklı'ya müjde vermeyi gelenek haline getirdik, bu bayramda da Sandıklı'ya müjdemiz Akdağ'a suni göl yapacağız. Bu sayede Akdağ, Trabzon Uzungöl, Bolu Topuk yaylası gibi turizm merkezi cazibe merkezi olacak, bu da Sandıklı'ya ayrı bir değer katacak" dedi.

Sandıklılı vatandaşlar daha sonra Bakan Eroğlu ile bayramlaşmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Sandıklı Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title