Haberler

Bakan Eroğlu: Irak Konuşuyor Ama Kendi Sınırlarını Koruyamıyor (2)

21 YATIRIMIN TOPLU TEMEL ATMA VE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ziyaretlerinin ardından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Eroğlu, bundan sonra kimsenin darbe girişimi hayal edemeyeceğini belirterek, "Çünkü artık kahraman Türk milleti var. Bu bayrak düşmez bu millet asla eğilmez. Türkiye Dünya'nın en stratejik noktasında, bu coğrafyada pek çok ülkenin gözü var. Biz sadece terör örgütleri ile mücadele etmiyoruz. Onları maşa olarak kullanan bazı devletlerle de mücadele ettiğimizi bilmenizde fayda var. Ama Allah'ın izni ile kahraman ordumuz, emniyet teşkilatımız bu terörün üstesinden gelecektir. Bundan hiç tereddüdünüz olmasın" dedi. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelelerinin devam edeceğini ifade eden Eroğlu, "Şanlı bayrağımız ilelebet bu topraklarda dalgalanacaktır, minarelerden ezanlar ilelebet okunacaktır. Bunun için Cumhurbaşkanımız 3 tane büyük hedef gösterdi. Birinci büyük hedef Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılını 2023 yılında kutlayacağız. O zaman Türkiye'yi Dünyadaki en büyük 10 ekonomi arasına taşıyacağız. Gençler 2053'te İstanbul'un fethinin 600'üncü yılını kutlayacak. O zaman bu bayrak zirvelere taşınacak. 2071 yılında Malazgirt zaferini bininci yılını kutladıkları zaman ben şuna yürekten inanıyorum Türkiye küresel bir güç olacak. Bunu tarihe not düşsün diye söylüyorum. Önünde de hiç kimse duramayacaktır" dedi.

Bakan Eroğlu konuşmasının devamında ise Devlet Su İşleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Orman Genel Müdürlüğü'ne ait 18 yatırımın temelini atacaklarını 3 tesisin ise açılışını yapacaklarını belirterek yatırımlarının devam edeceğini söyledi. Bakan Eroğlu konuşmasının ardından 165 milyon lira değerindeki tesislerin toplu temel atma ve açılış törenini gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title