Haberler

Bakan Eroğlu: Deniz Turizminden Tabiat Turizmine Kayış Başladı (4)

182 MİLYONLUK 17 TESİSİN TEMELİ ATILDIGümüşhane'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kentte 182 milyon liraya mal olacak 17 tesisin temel atma törenine katıldı.

182 MİLYONLUK 17 TESİSİN TEMELİ ATILDI

Gümüşhane'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kentte 182 milyon liraya mal olacak 17 tesisin temel atma törenine katıldı. Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmasında Kuzey Irak'taki referanduma yönelik eleştirilerde bulundu. Eroğlu, "Türkiye önündeki engelli aştı. Şimdi küresel bir güç olacağız. Bunun için hazır mıyız? Etrafımızı kuşatmak isteyen, ülkemizin bu hızlı gidişinden rahatsız olan ülkeler var. Türkiye üzerinde oyun kurmak isteyenler var. Kuzey Irak'ta bir adam kalkmış referandum yapıyor. Nedir? Bu acaba oradaki Kürt kardeşlerimizi ilgilendiriyor mu? tabi ki hayır. Orada İsrail bayrağı sallanıyor. İsrail projesinin bir parçası. Biz işte bunun için karşı çıkıyoruz. Bu bakımdan bizim her zamankinden daha güçlü olmamız gerekiyor. Bu coğrafya üzerinde gözü olan birçok ülke ve devlet var. Dolayısıyla bu coğrafyada ayakta kalmanın yegane yolu güçlü olmaktan geçiyor" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ve beraberindekiler düğmeye basarak 17 tesisin temelini attı. Bakan Eroğlu ardından çiftçilere sertifikalarını dağıttı. Törende vatandaşlara çeşitli türlerde fidan dağıtımı da yapıldı.

SEMA DOĞAN PARKI'NI GEZDİ

Törenin ardından Bakan Eroğlu, Gümüşhane'de Aydın Doğan Vakfı tarafından kente kazandırılan, belediye tarafından yapılan çalışmaların ardından sosyal yaşam alanına dönüştürülen Sema Doğan Parkı'nı ziyaret etti. Bakan Eroğlu, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarının yanı sıra birçok sosyal aktivite alanı da oluşturulan parkı beğendiğini söyledi. Ziyarette Bakan Eroğlu bowling salonunda atış da yaptı. Bakan Eroğlu, 2 atışı sonrası tüm labutları devirmesi protokol üyelerince alkışlandı.

Bir süre parkta incelemelerde bulunan Erdoğlu daha sonra Bayburt'ta hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Gümüşhane Türkiye Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title