Haberler

Bakan Eroğlu Afyonkarahisar'da

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ülkeyi Bölmek İsteyen Hainlerin Emellerine Ulaşamayacaklarını Belirterek, "Tarih Boyunca Milletimiz, Ülkemize Baş Kaldıranların Cezasını Vermiştir, Yine de Verecektir. Bundan Kimsenin Kuşkusu Olmasın" Dedi.

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ülkeyi bölmek isteyen hainlerin emellerine ulaşamayacaklarını belirterek, "Tarih boyunca milletimiz, ülkemize baş kaldıranların cezasını vermiştir, yine de verecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ramazan Bayramı nedeniyle memleketi Afyonkarahisar'a gelen Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldıktan sonra, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Caner Örengül'ün, Sinanpaşa ilçesine bağlı Ayvalı köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. Ayvalı'ya gelişinde çok sayıda köylü tarafından karşılanan Eroğlu, şehidin babası Resul, annesi Türkan ve abisi İbrahim Örengül'e başsağlığı

dileyerek, bayramlarını tebrik etti. Eroğlu, öptüğü Türk bayrağını şehidin babasına, Kuran-ı Kerim'i de ağabeyine teslim etti.

Terörle mücadele konusunda yapılması gereken ne varsa yapılacağını vurgulayan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "Bu ülkeyi bölmek isteyenler emellerine ulaşamayacaklar. Bu bayrak ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Biz buna inanıyoruz. Şehidimizin ailesinin acısı büyük. Hükümet ve devlet olarak bu acıyı paylaşmak istiyoruz. Çünkü acılar paylaştıkça azalır. Şehidimizin ailesine gerekli destek verilecek. Şehidimizin ağabeyini de Çevre ve Orman Bakanlığı'na almak istiyoruz. Caner'le birlikte onu da

bağrımıza basmak istiyoruz. Hükümetimiz bu konuda her türlü tedbiri alacaktır. Bunların cezası mutlaka ödetilecektir. Tarih boyunca milletimiz, ülkemize baş kaldıranların cezasını vermiştir, yine de verecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu. Eroğlu'nun konuşmasının ardından, Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Bakan Eroğlu, şehidin evinden ayrılırken, toplanan kalabalık "Kahrolsun PKK" şeklinde slogan attı. Eroğlu, makam aracının üzerine oturarak "Bayrak" şiirini okuyan Dilek Akçan isimli kız çocuğunu da tebrik ederek, 20 YTL bayram harçlığı verdi.

(ATA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title