Haberler

Bakan Eker Batman'da

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Parti Çalışmalarında Bulunmak Üzere Batman'a Geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nın Danışma Meclisi Toplantısına Katılan Bakan Eker, 21 Ekim Referandumuyla İlgili Partililerle Görüş Alışverişinde Bulundu.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, parti çalışmalarında bulunmak üzere Batman'a geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nın Danışma Meclisi toplantısına katılan Bakan Eker, 21 Ekim referandumuyla ilgili partililerle görüş alışverişinde bulundu.

Parti il binasında yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Batman İl Başkanı Ömer El, AK Parti'nin vatandaşın umudu haline geldiğini belirterek, "Bu 22 Temmuz seçiminde net bir şekilde görüldü. Partimizin ulusal hedef olarak gösterdiği AB ile entegrasyonu benimsemiş olması, AK Parti kadrolarının bakış açılarının genişliği, dünyayı ve ülkeyi tarih sürecinde izleyebilme yeteneği, bilgi ve benzeri olgular, modernleşen bir ülkenin çağdaş dünyada söz sahibi olmasını sağlamış ve evrensel hukukun

temelleri üzerine yeni bir dönem inşa edilmeye çalışılmıştır. Bu yeni dönemi, eskinin kavram, kalıp ve alışkanlıklarıyla değerlendirmek, anlamak ve sorgulamak yaklaşımına bağlı kalan siyasi editörler, toplumun dinamizminin ve değişim iradesinin uzağına düşerek verimsiz ve sonuçsuz bir siyasi çaba içinde kalmış ve 22 Temmuz seçimlerinde siyasal iktidardan uzak kalarak hezimete uğramışlardır. 21 Ekim tarihinde yapılacak olan Anayasa değişikliğini öngören referandumun, partimizin bireyin hak ve özgürlüklerini

önceleyen, çabalarını engellemeye çalışanların yoğun tepki ve engellemelerine maruz kalacağını bilmekteyiz. Ancak halkımızın 22 Temmuz'da olduğu gibi 21 Ekim'de de gereken cevabı vereceğine olan inancım tamdır" dedi.

Ömer El'in konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantıda Bakan Eker, 21 Ekim tarihindeki referandumla ilgili Batman'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Eker, toplantının ardından herhangi bir açıklamada bulunmadan Batman'dan ayrıldı.

(ZG-SK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title