Haberler

Bakan Çelik Samsun'da

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sema-cengiz Büberci Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Ek Binasının Açılışını Yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sema-Cengiz Büberci Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi ek binasının açılışını yaptı.

"Eğitim İnceleme ve Değerlendirme" toplantılarına katılmak ve çeşitli açılışları gerçekleştirmek amacıyla Samsun'a gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Sema-Cengiz Büberci Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi ek binasının açılış törenine katıldı. Burada öğrenciler tarafından büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Bakan Çelik, öğrenci ve öğretmenlerle tek tek selamlaştı. Daha sonra cuma namazına yetişmek için kısa bir konuşma yapan Bakan Çelik, okul yaptıran Sema-Cengiz Büberci çiftine çeşitli hediyeler verdi. Bakan Çelik, 1 milyon YTL'ye mal olan Sema-Cengiz Büberci Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi ek binasının açılışını yaptıktan sonra ek binada incelemelerde bulundu.

Bakan Çelik daha sonra cuma namazını kılmak için Gürbüz Camii'ne geçti.

(İG-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title