Haberler

Bakan Çelik'den Türk İş 4. Bölge Temsilciliği'ne Ziyaret

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Türk İş 4. Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Türk İş 4. Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Türk İş 4. Bölge Temsilciliği Başkanı Edip Gülnar ve sendika yönetimi, Bakan Çelik'i girişte karşıladı. Ziyarette konuşan Bakan Çelik, "Burası bizim için çok kıymetli. Ben bir işçi çocuğu olarak buradaki havayı solumaktan çok memnuniyet duyuyorum. Bizi burada bugün misafir ediyorlar. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Türk İş 4. Bölge Temsilciliği Başkanı Gülnar ise "Biz Adana milletvekilleri ile ve bakanımızla iftar ediyoruz. Her zaman Türk İş topluluğu olarak yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Zaten sayın bakanım da bunu biliyor ve yakinen takip ediyor. Hepiniz hoş geldiniz, bizlere şeref verdiniz" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı ile Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve İl Emniyet Müdür Cengiz Zeybek de bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Avrupa Birliği Türk İş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title