Haberler

Bakan Çavuşoğlu Alanya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Alanya ilçesini Konya ile Karaman’a bağlayan, halk arasında ‘Ölüm yolu’ olarak bilinen Kuşyuvası yolunun tünel ve iyileştirme projesinin baştan sonra değiştirildiğini ve yolun tamamen asfaltlanacağını söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Alanya ilçesini Konya ile Karaman'a bağlayan, halk arasında 'Ölüm yolu' olarak bilinen Kuşyuvası yolunun tünel ve iyileştirme projesinin baştan sonra değiştirildiğini ve yolun tamamen asfaltlanacağını söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. Dışişleri Bakanı olarak ilk kez geldiği ilçe teşkilatı önünde Kaymakam Erhan Özdemir, Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve partililer tarafından karşılanan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yağmur nedeniyle açık alanda yapılması planlanan konuşmasını parti bürosunda yaptı.

Alanya'nın en büyük sorunlarından birisinin de Kuşyuvası yolu olduğunu dile getiren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Kuşyuvası'na tünel yapıyoruz. Bitmek üzere. Bu sene yaylalara gidenler görmüştür. Bu tünel yetmez. Yukarıdan Karaman sınırından, burada Mahmutlar Mahallesi'ne kadar yolun da düzgün olması lazım. Ulaştırma Bakanımızla bu yolun projesine baktık ve projenin baştan sona değiştirilmesine karar verdik. Sıcak asfaltla yapılacak bir yol için de düğmeye bastık. En kısa zamanda bu yolun yapımına da başlıyoruz" dedi.

Makam ve mevkilerin insanlığa, ülkemize ve bölgemize hizmet etmek için bir araç olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, "bugüne kadar ilkleri yapmaya çalıştık. Hayırlı işlere talip olduk. Bu görevin zor olduğunu, sorumluluklarımızı, bizlerden beklentilerimizi ve ne kadar çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. 14 yıllık siyasi hayatımda en çok desteği kendi memleketimden gördüm. Yani Alanya ve Antalya'da gördüm. Sizleri temsil etmekten her zaman onur duydum. Alanya'nın mesafirperverliğini, Antalya'nın sıcakkanlılığını, insana verdiği değerin ve ailemizden aldığımız terbiyenin faydasını her görevimizde gördüm. İnşallah Dışişleri Bakanlığı'nda da bu terbiye, anlayış ve kültürü hizmet ederken yansıtmaya çalışacağım" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Karaman Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title