Haberler

AB Bakanı Çavuşoğlu, Turgutlu'da TSO'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Turgutlu'da AK Parti seçim bürosunu ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bakan ÇAVUŞOĞLU TURGUTLU SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Manisa ziyaretlerinin ardından Turgutlu İlçesi'ne geçti. İlk olarak Turgutlu Halil Kaleli Fen Lisesi'ni ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, okul Müdürü Tahsin Bozkurt ve öğrenciler tarafından karşıladı. Burada okul hakkında bilgi alan Çavuşoğlu daha sonra Ak Parti Turgutlu Seçim Bürosu'na geçerek partililerle buluştu.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan Çavuşoğlu son olarak Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu buradaki konuşmasında, "Manisa, Türkiye için her anlamda önemli bir il. Ancak, Turgutlu da Manisa için en önemli ilçe ve sadece Manisa'nın değil Türkiye'nin parlayan yıldızı. Yaşadığımız şehri yaşanılabilir çağdaş kalkınmış bir şehir yapmak için birlikte çalışmak lazım. Yani o şehre Ankara'dan gelecek hizmetlerin en kısa ivedilikle ve en iyisi gelmesi lazım. O şehrin yerel yöneticileri ve de sivil toplum örgütleri başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere şehrin toplumu temsil eden tüm aktörlerinin uyum ve birlik içinde çalışması gerekiyor. Biraz önce Belediye Başkanımız Serhat Orhan ile ilgili güzel sözlerinizi işitmekten, 'Sezar'ın Hakkını Sezar'a vermek lazım' tabiriyle güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, bunları işitmekten mutluluk duydum" dedi.

Ticaret odalarının sadece üyelerin hakkını arayan odalar olarak nitelendirilemeyeceğirni de belirten Bakan Çavuşoğlu, "Kaymakamlıktan ve belediyeden sonra o şehrin aslında en önemli unsurudur ve potansiyelidir. Dolayısıyla bizlerin sorumluluğu ticaret odası olarak sadece, 'nasıl ihracat yaparız?' değil, 'nasıl ekonomiyi büyütürüz' buna bakmamız lazım. Ama yaşadığımız şehrin daha güzel bir şehir olabilmesi için her anlamda tek tek saymaya gerek yok çözüm üretmek lazım. Varsa sorunlar bunları gündeme getirmek lazım. Objektif bir şekilde, projeler üretmek lazım" diye konuştu. - Çavuşoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Avrupa Birliği Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title