Haberler

Bakan Canikli: "Korucubaşı Mehmet Paksoy, PKK'nın Takip Ettiği Yiğit Bir Kardeşimizdi"

GİRESUN (İHA) – Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Şırnak’ın Uludere ilçesinde güvenlik korucusu Mehmet Paksoy, şehit edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRESUN (İHA) – Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik korucusu Mehmet Paksoy, şehit edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Canikli, "Korucubaşı Mehmet Paksoy, PKK'nın takip ettiği yiğit bir kardeşimizdi" dedi.

Bayramlaşmak için memleketi Giresun'a gelen Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, partisinde düzenlenen bayramlaşma programında açıklamalarda bulundu. Şırnak'tan Giresun'a geldiğini ifade eden Canikli, ülkenin bölünmez bütünlüğünü hedef alan terör örgütünün Mehmet Paksoy'u şehit ettiğini belirterek, "Mehmet Paksoy kardeşimiz gerçekten çok kahraman yiğit bir insan terör örgütünün öteden beri takip ettiği ve suikast düzenlemek istediği bir yiğit kardeşimizdi. Şırnak Uludere'de dün gece maalesef terör örgütü haince, kalleşçe bir pusu sonucunda kardeşimizi şehit etti. O kardeşimizde bu ülkenin birlik bütünlüğü için cansiperane mücadele verdi" dedi.

Şehit korucubaşının ailesinin bayrağı devraldığını kaydeden Canikli, "Güzel olan şu çocukları, geride kalanlar aynı hassasiyetle o bayrağı teslim alıp bıraktıkları yerden devam etme kararlıklarını bir kez daha gösterdiler. Buda bizi çok duygulandırdı. Bu görüntüler ortadayken bu milleti parçalamaya hiç kimsenin gücü yetmez Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nurettin Canikli Giresun Uludere Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title