Haberler

Bakan Çağlayan Mersin'de

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, geçen yıl tren kazasında iki ayağı ve sol eli kopan gençle görüşerek, engelli kadrosundan iş sözü verdi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, geçen yıl tren kazasında iki ayağı ve sol eli kopan gençle görüşerek, engelli kadrosundan iş sözü verdi.

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin'e gelen Bakan Çağlayan, Mersin Limanı'nda MIP firması önünde kendisini çiçeklerle karşılayan tren kazası mağduru Rıdvan Paça (18) ve ailesiyle görüştü. Çağlayan, 22 Mart 2011'de Tarsus'ta tren kazası geçiren Rıdvan Paça'nın kendisinden protez takılması talebinde bulunduğunu belirterek, "Devlet olarak yapamazsak bile hayırsever kanalıyla protez taktıracağımızı söylemiştim. Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi'nde yatırım yapan firmaların sahiplerinden Tarık

Pekkan arkadaşımız masrafları üstlendi. Bir yıldır yürüyemeyen genç kardeşimiz şimdi yürüyor ve sol elini de kullanabiliyor" dedi.

Çağlayan, Rıdvan Paça'nın annesi Fatma Paça'nın oğluna iş istemesi üzerine, gence engelli kadrosundan iş bulacakları sözünü verdi. Paça'nın ilköğretim okulu 4. sınıfta okuyan kız kardeşi Didem Paça'ya da üniversiteyi bitirinceye kadar tüm okul masraflarını karşılayacağı sözünü veren Çağlayan'a, aile çiçek vererek teşekkür etti.

Anne Fatma ve baba Adil Paça, "Allah Sayın Bakanımızdan ve hayırsever iş adamından razı olsun. 38 bin euroluk protez masrafını karşıladı" diye konuştular. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan 22 Mart Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title