Haberler

Bakan Çağlayan, Kayseri'deki Yozgatlılar Gecesi'ne Katıldı

Kayseri'de Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Tarafından Düzenlenen Sürmeli Gecesi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın da Katılımıyla Gerçekleşti.

Kayseri'de Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sürmeli Gecesi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

İbrahim Bamyacıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen geceye çok sayıda Yozgatlı ve Kayserili vatandaş katıldı. Kayseri'de faaliyet gösteren Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Yozgatlılar Gecesi"nde konuşma yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat'tan Kayseri'ye bol bol selamlar getirdiğini belirterek bu tür etkinliklerin gelenek ve görenekleri yaşattığını söyledi.

Başer'in konuşmasının ardından söz alan AK Parti Kayseri milletvekili Osman Coşkun, Yozgatlıların Kayseri'ye hayatını sürdürebilmek için geldiğini dile getirerek, "Kayseri, Yozgatlıların Almanya'sıdır. Ben de 28 yıl önce Kayseri'ye geldim. Ama şu anda sizlerin milletvekilliğini yapıyorum" dedi.

Yaptığı konuşmada işsizliğin önlenmesi için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ise, "Tek hedefimiz bu ülkenin siyasi istikrarını sürdürmesini sağlamak. Hedefimiz, tek bayrak, tek millet ve tek vatanı sürdürmektir. Milli değerlerimize daha fazla sahip çıkmalıyız. Ben Yozgatlı değilim ama Yozgatlıları çok severim. Yozgat, yiğidin harman olduğu yerdir" diye konuştu.

Bakan Çağlayan konuşmasının ardından Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'e plaket takdim etti. Plaket takdim töreninin ardından yerel halk sanatçılarının konserini dinleyen Çağlayan, geceden çıkarken bir sanatçıya gül hediye etti.

Programın sonunda sahne alan sanatçı İbrahim Erkal, geceye katılan davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. "Sırılsıklam" ve "Canısı" gibi ünlü şarkılarını seslendiren Erkal, geceye katılan Kayserili ve Yozgatlı vatandaşları coşturdu.

Program, gece geç saatlere kadar devam etti.

(YS-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title