Haberler

Bakan Çağlayan'dan Milli Maç Yorumu

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Takımı Türkiye'nin Milli Ekonomi Takımına Benzeterek, "Ben Yürekten Türk Milli Takımımızın Geçmişte Gösterdiği Başarılı Performansı Göstereceğine Fazlasıyla İnanıyorum. İnanmak Bir İşin Başarmanın Yarısıdır" Dedi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Takımı Türkiye'nin milli ekonomi takımına benzeterek, "Ben yürekten Türk Milli Takımımızın geçmişte gösterdiği başarılı performansı göstereceğine fazlasıyla inanıyorum. İnanmak bir işin başarmanın yarısıdır" dedi.

Bakan Çağlayan, 77. İzmir Fuarı'nın Tanıtım Resepsiyonu'nda gazetecilere Türk Milli Takımının Cuma günü Hırvatistan ile oynayacağı maça ilişkin değerlendirmede bulundu. "Şanlı, şerefli bayrağımızı temsil eden Milli Takımımızın sonuna kadar arkasındayız" diyen Bakan Çağlayan, "Önemli olan bir davaya inanmak ve bunun stratejisini, bunun hedeflerini ortaya koymak. Bu konuda hepimizin yüzünü ağartan şeyler oldu. Tabii ki burada hedef kesinlikle final oynamaktır" dedi. Bu konuda Türkiye'nin geçmiş dönemlerde kendini ispatladığını kaydeden Çağlayan, Türk Milli Takımının birkaç yıl önce dünya üçüncüsü olduğunu hatırlattı. Çağlayan, "Onun için biz kendimizi biliyoruz, Milli Takımımızı tanıyoruz. Milli Takımımızı ülkemizin milli ekonomisi takımına benzetiyorum. Sanayicisine, ihracatçısına, müteşebbisine benzetiyorum. Onun için benim gönlümden geçen aynı zamanda beklentim de ülkeme güvenerek, futbolculara güvenerek, federasyona güvenerek bunları söylüyorum. Türkiye burada final oynayacak takım diyorum.

Ben yürekten Türk Milli Takımımızın geçmişte gösterdiği başarılı performansı göstereceğine fazlasıyla inanıyorum. İnanmak bir işin başarmanın yarısıdır" diye konuştu.

Bakan Çağlayan yoğun programı nedeniyle Hırvatistan maçına gidemeyeceğini, Türk Milli Takımının finale kalması durumunda ise büyük ihtimalle maça gideceğini sözlerine ekledi.

(EDA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title