Haberler

Bakan Kılıç, Altın Madalya Kazanan Milli Taekwondocuyu Tebrik Etti

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Moskova'da düzenlenen organizasyonda altın madalya kazanan milli sporcu Nafia Kuş için bir tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen organizasyonda altın madalya kazanan milli sporcu Nafia Kuş için bir tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Rusya'da düzenlenen ve Rio 2016 Olimpiyatları'na kota veren grand prix 1. seri müsabakalarında altın madalya kazanan milli sporcumuz Nafia Kuş'u kutluyorum. Bu organizasyonda alınan başarılar, Rio 2016 Olimpiyatları yolunda da çok önemli olması nedeniyle daha da değerli hale geliyor. Bu sebeple Nafia Kuş'u almış olduğu altın madalyadan dolayı tebrik ediyorum. Aynı zamanda ülkemize yaşattığı mutluluk ve gurur için teşekkür ediyorum. Organizasyonda yer alan ve mücadele edecek diğer sporcularımıza da başarılar diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akif Çağatay Kılıç Rusya Federasyonu Moskova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title