Haberler

    Bakan Bak Milli Atletleri Kabul Etti

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 16. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda madalya kazanan milli atletler Ramil Guliyev ve Yasmani Copello Escobar ile organizasyonda yarışan Eda Tuğsuz ve Özkan Baltacı'yı kabul etti.

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 16. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda madalya kazanan milli atletler Ramil Guliyev ve Yasmani Copello Escobar ile organizasyonda yarışan Eda Tuğsuz ve Özkan Baltacı'yı kabul etti.

    Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Bakan Bak, milli atletler ile makamında bir araya geldi.

    Milli sporcuların, elde ettikleri bu başarıyla Türk halkına büyük bir sevinç yaşattığını belirten Bak, "Uluslararası organizasyonlardaki bu başarılar çok önemli. Böylesine büyük organizasyonlarda finalde yarışmak çok önemlidir. Bu

    şampiyonada finalde yarışan sporcularımızın da gelecekte ülkemize madalyalar

    getireceğine inanıyorum. Bu şampiyona göstermiştir ki gelecekte daha büyük başarılar gelecek. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda sizlerden beklentilerimiz çok fazla ve bu beklentileri karşılayacağınıza yürekten inanıyoruz. Biz sizlerin daha başarılı olması için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

    Erkekler 200 metredeki ilk altın madalyasını kazanarak Türkiye atletizm tarihine geçen Ramil Guliyev ise Bakan Bak'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Dünya Şampiyonası'ndaki bu madalyaya yenilerini eklemek için daha fazla çalışacağız. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var ve orada madalya sayımızı daha yukarı taşımak için elimden geleni yapacağım. Sonrasında da olimpiyatlarda madalya kazanmak için daha çok çalışacağım." değerlendirmesinde bulundu.

    Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre engellide gümüş madalyanın sahibi olan milli atlet Yasmani Copello Escobar da Bakan Osman Aşkın Bak'a teşekkür ederek, gelecek dönemde de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilmek için çok çalışacağını bildirdi. Kabulde Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar da yer aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Türkiye Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title